gim-kg
Pionier e-mobilności
Ja, @Bronek…Ktoś z forum ma takie coś?
Ja, @Bronek…Ktoś z forum ma takie coś?
Ja osobiście tego nie instalowałem zleciłem to panu Łukaszowi niedaleko serwisu Tesli w Ząbkach płaciłem bodajże 2200 brutto na początku zeszłego roku. Pan Łukasz sam jeździ teslą i miał o wiele więcej przeróbek.dużo rozbierani, trudno zainstalować ? koszt ?
Nie, jest na ten temat trochę filmów na YT. Z mojego doświadczenia, warto instalować elementy w tych miejscach co zalecają. Mi padł silnik odciągania klapy. Trzeba było go wymienić (przysłali nowy), ale klapy nie można było otworzyć. Dojście do silnika było po zdjęciu nadkola. Powinien być zamontowany na podłużnicy.dużo rozbierani, trudno zainstalować ? koszt ?
Sporo, u nas to nie jest główne auto, frunk będzie używany ze 2 labo 3 razy w roku. A masz namiar na tego człowieka? Jakiś telefon albo adres, w razie jakbym się rozmyślił albo ktoś inny chciałby instalować? Rozumiem, że operujesz tym tak jak teraz w aplikacji? Klikasz otwórz i już silnik podnosi klapę do góry, a jak chcesz zamknąć to jak to się robi?Ja osobiście tego nie instalowałem zleciłem to panu Łukaszowi niedaleko serwisu Tesli w Ząbkach płaciłem bodajże 2200 brutto na początku zeszłego roku. Pan Łukasz sam jeździ teslą i miał o wiele więcej przeróbek.
podziel się wrażeniami i kosztamiZamówiłem soft close do wszystkich drzwi, będę też robił wyciszenie wszystkich nadkoli i wszystkich drzwi w top auto, plus oklejenie ppf przezroczysty, i przyciemnienie przednich i tylnych lamp
View attachment 9958
Jak tylko to zrobię to wszystko opiszę, plus jak ktoś z okolic to na odsłuchy możemy się łapać jakby ktoś się zastanawiał czy robić czy niepodziel się wrażeniami i kosztami![]()