Tesla Model Y - gadżety

aadamuss

Posiadacz elektryka
Mam coś takiego. Dopasowanie jest ok, może trochę wygłusza. Nie jest to jakiś mocny materiał, jakaś taka cerata.

Maxxxx

Zadomawiam się
Mam coś takiego. Dopasowanie jest ok, może trochę wygłusza. Nie jest to jakiś mocny materiał, jakaś taka cerata.
Ale którą z tych dwóch masz? mi chodzi o to że kilka razy w roku pakuję 3 duże walizki , jakieś kabinówki i nie chciałbym podrapać/uszkodzić bagażnika. Wiem że zawsze to upychałem w każdym aucie które miałem :) i zawsze coś ostro drapałem. Tu jak już mogę i pamiętam to zadbam od początku.

aadamuss

Posiadacz elektryka
Tę z Alli z czerwoną nitką :) wysoka na całe plastiki po bokach, są też niskie. Jak do przewożenia walizek to są ok.

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Uważaj bo ktoś go może bez problemu z zewnątrz otworzyć. Nawet nie zauważysz że laptop zniknął.
Chodzi o krótkie przejazdy do pracy bo w garażu jak dojadę to ściany tyłem to już bagażnika nie otworzę więc Frunk na plecak jest idealnym rozwiązaniem.

Pepek

Posiadacz elektryka
^^ Taką ciekawostkę ostatnio wyczaiłem w sieci - wrzucam, bo po pierwsze może ktoś rozważał/zamawiał i się wypowie, a po drugie może ktoś szuka i się zastanawia, to będzie miał dodatkową opcję do wyboru. Ja na razie tylko rozważam, bo dopiero co Zencara 3f kupowałem i muszę trochę przemyśleć kolejny Tesiowy większy wydatek. ;)

Maxxxx

Zadomawiam się
^^ Taką ciekawostkę ostatnio wyczaiłem w sieci - wrzucam, bo po pierwsze może ktoś rozważał/zamawiał i się wypowie, a po drugie może ktoś szuka i się zastanawia, to będzie miał dodatkową opcję do wyboru. Ja na razie tylko rozważam, bo dopiero co Zencara 3f kupowałem i muszę trochę przemyśleć kolejny Tesiowy większy wydatek. ;)
A może ktoś polecić jakiś ekranik przed kierownicą ale z kamerką do przedniego zderzaka, bo to całe Tesla Vision troszkę mi się nie podoba :) Jak już rozbierać auto to wolę zamontować najlepsze co się da i pomoże w jeżdżeniu. Przy kamerce z przodu i z tyłu już nic nie będzie mi potrzebne do bezpiecznego parkowania.

ypl

Pionier e-mobilności
Przyszły poduszki z aliexpress, jednym słowem cudo, na zdjęciach wygląda to shitowo, ale jak się usiądzie w fotelu i oprze głowę bajka. Zamawiam dzisiaj jeszcze 3 na resztę zagłówków w tesli i 2 do piątki. Wszystkie czarne więc będzie można z tylnych foteli przemieniać między autami
1.jpg
2.jpg

4.jpg

Jaceq

Pionier e-mobilności
A może ktoś polecić jakiś ekranik przed kierownicą ale z kamerką do przedniego zderzaka, bo to całe Tesla Vision troszkę mi się nie podoba :) Jak już rozbierać auto to wolę zamontować najlepsze co się da i pomoże w jeżdżeniu. Przy kamerce z przodu i z tyłu już nic nie będzie mi potrzebne do bezpiecznego parkowania.
Też trochę szperałem w tym temacie i chyba najciekawsze jest to: Android 4G 10.25-inch Tesla Model 3 Y Instrument Cluster Heads Up Display|Hansshow . Oprócz tego, że jest kamerka to jeszcze pełen Android oraz Android Auto / CarPlay. Teraz akurat mają jeszcze promocję wielkanocną i można dostać rabat 20% (kod rabatowy: HSEM).