Ale którą z tych dwóch masz? mi chodzi o to że kilka razy w roku pakuję 3 duże walizki , jakieś kabinówki i nie chciałbym podrapać/uszkodzić bagażnika. Wiem że zawsze to upychałem w każdym aucie które miałemMam coś takiego. Dopasowanie jest ok, może trochę wygłusza. Nie jest to jakiś mocny materiał, jakaś taka cerata.
Chodzi o krótkie przejazdy do pracy bo w garażu jak dojadę to ściany tyłem to już bagażnika nie otworzę więc Frunk na plecak jest idealnym rozwiązaniem.Uważaj bo ktoś go może bez problemu z zewnątrz otworzyć. Nawet nie zauważysz że laptop zniknął.
A może ktoś polecić jakiś ekranik przed kierownicą ale z kamerką do przedniego zderzaka, bo to całe Tesla Vision troszkę mi się nie podoba^^ Taką ciekawostkę ostatnio wyczaiłem w sieci - wrzucam, bo po pierwsze może ktoś rozważał/zamawiał i się wypowie, a po drugie może ktoś szuka i się zastanawia, to będzie miał dodatkową opcję do wyboru. Ja na razie tylko rozważam, bo dopiero co Zencara 3f kupowałem i muszę trochę przemyśleć kolejny Tesiowy większy wydatek.![]()
Też trochę szperałem w tym temacie i chyba najciekawsze jest to: Android 4G 10.25-inch Tesla Model 3 Y Instrument Cluster Heads Up Display|Hansshow . Oprócz tego, że jest kamerka to jeszcze pełen Android oraz Android Auto / CarPlay. Teraz akurat mają jeszcze promocję wielkanocną i można dostać rabat 20% (kod rabatowy: HSEM).A może ktoś polecić jakiś ekranik przed kierownicą ale z kamerką do przedniego zderzaka, bo to całe Tesla Vision troszkę mi się nie podobaJak już rozbierać auto to wolę zamontować najlepsze co się da i pomoże w jeżdżeniu. Przy kamerce z przodu i z tyłu już nic nie będzie mi potrzebne do bezpiecznego parkowania.