umcus

Pionier e-mobilności
W niczym nikomu to nie pomaga takie stwierdzenie.
Czyżby? Problem leży najprawdopodobniej w Twoim telefonie, apce lub samochodzie. Ty z kolei, z sobie tylko znanego powodu nie chcesz wyeliminować jednej niewiadomej z równania, "bo nie". No to masz równie sensowną odpowiedź - SOA#1 :)

Hermes

Posiadacz elektryka
Aleś "wyjaśnił" - albo, albo, albo. Bardzo to "precyzyjne wyjaśnienie" - tyle to wie każdy, nawet przedszkolak. :D
Nawet nie będę wyjaśniał czym się zajmuję od kilkudziesięciu lat, żeby nie kopać ciebie, leżącego. :D :D

Załóżmy, że to wina apki, co bardzo możliwe - ale na innym telefonie zadziała.
I co? Mam nosić 2 telefony ze sobą: 1 do wszystkiego, a 2-gi tylko do podglądu nagrań z rejestratora?
Totalnie bez sensu.

Last edited:

polishkid

Zadomawiam się
Aleś "wyjaśnił" - albo, albo, albo. Bardzo to "precyzyjne wyjaśnienie" - tyle to wie każdy, nawet przedszkolak. :D
Nawet nie będę wyjaśniał czym się zajmuję od kilkudziesięciu lat, żeby nie kopać ciebie, leżącego. :D :D
zdarzyłeś sie przywitać na forum czy dalej będziesz prdl te swoje farmazony niewnoszące nic merytorycznie na forum? zadzwon na infolinie tesli i przestań zabierac czas ludzia na forum

umcus

Pionier e-mobilności
[ ... ]- tyle to wie każdy, nawet przedszkolak. :D
Bzdura :)
Przy takim doświadczeniu jak piszesz, to wstyd by mi było tak pisać.
Załóżmy, że to wina apki, co bardzo możliwe - ale na innym telefonie zadziała.
I co? Mam nosić 2 telefony ze sobą: 1 do wszystkiego, a 2-gi tylko do podglądu nagrań z rejestratora?
Totalnie bez sensu.
Żeby wiedzieć, co jest bez sensu, musiałbyś najpierw choćby spróbować wyeliminować problem. Ty poddałeś się na początku i strzeliłeś focha jak dziecko. eot

inter

Pionier e-mobilności

inter

Pionier e-mobilności

Hermes

Posiadacz elektryka
Dzięki za troskę - serio.
Mam akurat.... Motorola ThinkPhone.

Czyżby? Problem leży najprawdopodobniej w Twoim telefonie, apce lub samochodzie. Ty z kolei, z sobie tylko znanego powodu nie chcesz wyeliminować jednej niewiadomej z równania, "bo nie". No to masz równie sensowną odpowiedź - SOA#1

Widzisz - totalnie się mylisz.
Problem nie leży - ani w apce jednak (choć można tutaj dyskutować), ani w telefonie, ani w samochodzie.
Po prostu programista sobie wymyślił to tak, że jeśli ktoś używa pilota (albo zapewne również karty), zamiast kluczyka w telefonie (bo ma to swoje zalety ale i ogromne wady), to tego podglądu nie będzie. Bo nie. I już.
Także cieszę się, że pomogłem komuś w przyszłości z tym problemem plus że ode mnie nauczyłeś się czegoś nowego. Nie ma za co. :) :)

Last edited:

umcus

Pionier e-mobilności
Super, cieszę się, że rozwiązałeś swój problem. Bardzo specyficzny, choć przedszkolak by się domyślił, że to o czym "zapomniałeś" wspomnieć (brak autoryzacji apki w samochodzie) może być problemem 😁