Czyżby? Problem leży najprawdopodobniej w Twoim telefonie, apce lub samochodzie. Ty z kolei, z sobie tylko znanego powodu nie chcesz wyeliminować jednej niewiadomej z równania, "bo nie". No to masz równie sensowną odpowiedź - SOA#1W niczym nikomu to nie pomaga takie stwierdzenie.
zdarzyłeś sie przywitać na forum czy dalej będziesz prdl te swoje farmazony niewnoszące nic merytorycznie na forum? zadzwon na infolinie tesli i przestań zabierac czas ludzia na forumAleś "wyjaśnił" - albo, albo, albo. Bardzo to "precyzyjne wyjaśnienie" - tyle to wie każdy, nawet przedszkolak.
Nawet nie będę wyjaśniał czym się zajmuję od kilkudziesięciu lat, żeby nie kopać ciebie, leżącego.![]()
![]()
Bzdura[ ... ]- tyle to wie każdy, nawet przedszkolak.![]()
Przy takim doświadczeniu jak piszesz, to wstyd by mi było tak pisać.Nawet nie będę wyjaśniał czym się zajmuję od kilkudziesięciu lat, żeby nie kopać ciebie, leżącego.![]()
![]()
Żeby wiedzieć, co jest bez sensu, musiałbyś najpierw choćby spróbować wyeliminować problem. Ty poddałeś się na początku i strzeliłeś focha jak dziecko. eotZałóżmy, że to wina apki, co bardzo możliwe - ale na innym telefonie zadziała.
I co? Mam nosić 2 telefony ze sobą: 1 do wszystkiego, a 2-gi tylko do podglądu nagrań z rejestratora?
Totalnie bez sensu.
Ja mam wersje Apki na androida 4.43.5-3224 i działa.Ach tak.
Zaiste.
A przypadkiem nie masz samsunga?Ach tak.
Zaiste.
Czyżby? Problem leży najprawdopodobniej w Twoim telefonie, apce lub samochodzie. Ty z kolei, z sobie tylko znanego powodu nie chcesz wyeliminować jednej niewiadomej z równania, "bo nie". No to masz równie sensowną odpowiedź - SOA#1