Hermes

Posiadacz elektryka
Ale ja piszę o APCE - soft w aucie dawno mam zaktualizowany. Co jest niejasne?
Muszą być obydwa softy zaktualizowane, a nie tylko 1, obojętne który.

polishkid

Zadomawiam się
to sie nie zrozumielsmy, bo bug o ktorym pisze nie ma nic wspolnego z versja apki w telefonie

umcus

Pionier e-mobilności
Dzisiaj przyszła nowa wersja apki na Androida, która NIBY umożliwia podgląd nagrań z rejestratora.
NIBY, bo jedyne co robi po wejściu w tę opcję, to wiesza się cała apka i nie tylko ta funkcja nie działa, ale aplikację trzeba od nowa uruchamiać.
Cóż za postęp... :( ;)
U mnie działa. Choć na jednym telefonie update apki był na początku kwietnia, a na drugim (ten sam model, żeby nie było) dopiero dzisiaj wskoczyła aktualizacja. Ale działa dobrze.

inter

Pionier e-mobilności
Dzisiaj przyszła nowa wersja apki na Androida, która NIBY umożliwia podgląd nagrań z rejestratora.
NIBY, bo jedyne co robi po wejściu w tę opcję, to wiesza się cała apka i nie tylko ta funkcja nie działa, ale aplikację trzeba od nowa uruchamiać.
Cóż za postęp... :( ;)
Działa wszystko OK. Wyczyść pamięć apki.

Hermes

Posiadacz elektryka
Nie. Sprawdzam też w domu, gdzie mam zasięg WiFi do 2,6 mega (tak, to nie pomyłka).
Sprawdzam w innym miejscu przy zasięgu pełnym sieci komórkowej.
Zresztą to ślepa ulica - jakbym miał słaby zasięg, to podgląd z kamer też by nie działał :)

Hermes

Posiadacz elektryka
No bez jaj - ewidentny bug w apce.
Poczekam.
Kiedyś był bug, który "likwidował" inne niż 3 oryginalne pokazy świateł. Z USB czytał wszystko prócz... pokazu świateł.
Potem psiejsko-czarodziejsko "się naprawiło samo".

umcus

Pionier e-mobilności
No bez jaj - ewidentny bug w apce.
Poczekam.
Kiedyś był bug, który "likwidował" inne niż 3 oryginalne pokazy świateł. Z USB czytał wszystko prócz... pokazu świateł.
Potem psiejsko-czarodziejsko "się naprawiło samo".
Czy ja wiem, czy bug? SOA#1 - u mnie działa.