Tesla Model Y LR - Dostawa Q4

poochaty

Posiadacz elektryka
Takie oto lewa prawa. Zobaczcie proszę i oceńcie.
Niemałe. Bym zgłosił, a czy uznają to inna sprawa. Zgłosić nie zaszkodzi.

Giaur77

Fachowiec
Takie oto lewa prawa. Zobaczcie proszę i oceńcie.
Ja bym to odpuścił na odbiorze, chyba że mogą to zrobić od ręki, w co wątpię. Przecież nawet w późniejszym użytkowaniu - moim zdaniem - powinna być możliwa regulacja tego "na gwarancji", jeżeli nie było tzw. "dzwona".

Jeżeli w czasie eksploatacji montaż (tutaj klapy) luzuje się, to serwis powinien to poprawić.

Giaur77

Fachowiec
Jeszcze jedno a propos takich kwestii - ktoś kiedyś mi powiedział, że każde auto w salonie tak ma i za bardzo się na to nie zwraca uwagi. Tutaj, w przypadku Tesli - u świadomych użytkowników Forum :)) zostało to wyciągnięte na wierzch jako kwestia do sprawdzenia.

Z ciekawości popatrzyłam na spasowanie mojego ICE. Teraz, po lekturze Forum, też bym się zastanawiał co z tym zrobić, ale wcześniej nie zwracałem na to uwagi (choć to tzw. marka "premium" ;))

ELuk

Pionier e-mobilności
Ja bym się tego nie czepiał, to jest pewnie OK wg „tesla standard”, ale jak Cię to gnębi to zgłoś przez aplikację. Dobre samopoczucie najważniejsze. Mi takie drobne regulacje (głównie drzwi) zrobił znajomy lakiernik. Ale ja mam auto ze słonecznej Kalifornii 😃