Możliwe że mam coś takiego włączonego, po odbiorze włączyłem wszystkie ekstra opcje.Czy to nie opcja hamowania przy malych prędkościach? Ja to wylączylem, bo mi czasem muliła w takich skokach
poszedłem do auta sprawdzić, okazuje się, że masz całkowitą rację!Ta ma być odklikana (przekreślona)
View attachment 12913
Jest satysfakcja. To wystarczy. I żeby tylko pasażerowie nie fałszowali.poszedłem do auta sprawdzić, okazuje się, że masz całkowitą rację!
dla polskich piosenek trzeba to odklikać, funkcja ta to przełącza coś w rodzaju taśmy profesjonalnej i amatorskiej w szansie na sukces
daj adres to ci piwko wyślę jakieś![]()
Super!Jest satysfakcja. To wystarczy. I żeby tylko pasażerowie nie fałszowali.
Akurat żeby śpiewać w chórze to niekoniecznie trzeba umieć śpiewać dobrze. Mówię to ja, ChAUW-ista z wieloletnim stażem (ja rzecz jasna śpiewałem znakomicie :-D)żona i córki mają skilla - śpiewają w chórze![]()
kąt pochylenia przedniego lewego koła jest poza normą. możliwe że do wymiany będzie wahacz albo zwrotnica. coś jest krzywe dostało od jakiejś dziury albo krawężnikaCzy jakaś mądra głowa mogła by się wypowiedz na temat badania geometrii ? Przez prace nie odebrałem osobiście i poza tym ze jest coś zje**** to nie wiem za dużo 😂