Michał spod Krakowa
Pionier e-mobilności
7 minuta filmu. kwestia dobrania odpowiednio wysokiej prędkości. Z trójką tak "łatwo" by nie poszłoZademonstrujesz powtarzalną łatwiznę? 😉
7 minuta filmu. kwestia dobrania odpowiednio wysokiej prędkości. Z trójką tak "łatwo" by nie poszłoZademonstrujesz powtarzalną łatwiznę? 😉
Bez urazy, ale tytuł powinieneś zmienić np. na “Tesla po raz kolejny. Wymagana interwencja straży pożarnej!”
Jeśli masz na myśli oryginalny tytuł ze strony lublin112.pl, to nie ja jestem jego autorem 😉, ja tylko wstawiłem link. Jeśli jednak chodziło Ci o tytuł z forum, to klikalność wpisu nie była tutaj priorytetem.Bez urazy, ale tytuł powinieneś zmienić np. na “Tesla po raz kolejny. Wymagana interwencja straży pożarnej!”
Jesteś w błędzie, na mojej ścieżce edukacji gimnazjum nie było 😉. Pewnie tego nie pamiętasz ale były kiedyś takie czasy (w sumie teraz też są). Zresztą mój młodszy syn, był ostatnim rocznikiem który się na owe załapał 😉. Więc tak, czasy edukacji szkolnej są już dawno za mną.Od razu widać, że gimnazjum dawno za Tobą… stąd pewnie trudność z właściwym formułowaniem komunikatów.
No nie ma, to fakt.…nie ma za co.
😉😂😂😂😂
Bez przesady, trzeba mieć naprawdę gorszy dzień, chyba nie ma nic prostszego niż jazda EV. Chociaż jak ktoś myli pedały to podejrzewam że nie tylko ten konkretny dzień był dla niego gorszyW sumie to drobne ostrzeżenie dla wszystkich przy takiem momencie obrotowym jak ma EV to przy gorszym dniu można sobie lub komuś krzywdę zrobić.