Tesla - przygotowanie samochodu do pozostawienia w serwisie

danielm

Pionier e-mobilności
Były chęci, żeby podgarnąć graty przed oddaniem, ale brakło czasu, więc pozostawiłem jak stał, czyli nigdy w środku nie sprzątany, z pełnymi schowkami, szufladkami, monetami, dopchanym na full frunkiem, a w bagażniku jakaś drobnica.
Jest wszystko, ale najważniejsze że skutecznie i bez problemów.
Zostawiając auto poprosiłem jeszcze o poprawki na progach, gdzie ta farba się sypie jak stara baba. Poprawki by mi wystarczyły, a tu dostałem voucher do malowania. Pierwsza wizyta i naprawdę jestem zadowolony, do tego dostałem TMY Performance z EAP z przebiegiem 8 km :)
w żąbkach? toć to szok

Michal

Moderator
Musisz pojechać latem do Nicei, gdzieś po drodze uwalisz sobie progi asfaltem i później na myjni jak psychopata będziesz próbował nie dotykając się pozbyć tego asfaltu aż farba zlezie :p

Bronek

Pionier e-mobilności
Jestem po .8.45 zaplanowano ok 8.15 zostawiłem z 2 godzinkiim zeszło . Apka info i stała podpięta do evse. Nic cholera nie ukradli , a było co 2 zł na koszyk w Lidlu i żetony

Bronek

Pionier e-mobilności
Mój robili chyba ręcznie ale na pokaz - działa . Trochę coś tam nie dopasowali ale reflektory światła rampy i hostessy, tak zaprezentowały i ukryły braki , że tego nie dostrzegam. A może nie jestem po prostu marudny? Może też i ślepy itd...?