Tesla - przygotowanie samochodu do pozostawienia w serwisie

lookash_c

Pionier e-mobilności
Mój robili chyba ręcznie ale na pokaz - działa . Trochę coś tam nie dopasowali ale reflektory światła rampy i hostessy, tak zaprezentowały i ukryły braki , że tego nie dostrzegam. A może nie jestem po prostu marudny? Może też i ślepy itd...?
Nie chcesz widzieć i wmawiasz sobie, że to dla Ciebie nieistotne ;-)

Bronek

Pionier e-mobilności
Bo nie widzę tego o czym tu niektórzy piszą. A jakąś nierówną szparke z przodu zauważył kolega z Forum podczas spotkania. Ja jedynie widzę nierówną klapę frunka ale nawet taka jest na reklamówkach z tamtych czasów i tylną klapę miałem ocierającą ale ją gumowym młotkiem naprawiłem
Naprawde to auto dla ludu a tylko cena w nas budzi oczekiwania jak w Mybachu.
Zresztą wolę nierówne szpary od wadliwego silnika i osprzętu w ICE.
3,5 roku i jedynie kabelek pod fotelem nawalił, wymiana 2 h za darmo. Koniec serwisu, więc to dobre auto bo nawet lakier mi się trzyma.

krzyss

Pionier e-mobilności
Bo nie widzę tego o czym tu niektórzy piszą. A jakąś nierówną szparke z przodu zauważył kolega z Forum podczas spotkania. Ja jedynie widzę nierówną klapę frunka ale nawet taka jest na reklamówkach z tamtych czasów i tylną klapę miałem ocierającą ale ją gumowym młotkiem naprawiłem
Naprawde to auto dla ludu a tylko cena w nas budzi oczekiwania jak w Mybachu.
Zresztą wolę nierówne szpary od wadliwego silnika i osprzętu w ICE.
3,5 roku i jedynie kabelek pod fotelem nawalił, wymiana 2 h za darmo. Koniec serwisu, więc to dobre auto bo nawet lakier mi się trzyma.
Ale to juz ten kabel Ci zrobili ?

Bronek

Pionier e-mobilności
Tak. 2 h. Teraz w sobotę. A co ciekawe od ostatniej wizyty, komunikat pojawiał się z 3x i to przy ostrych zakrętach, tak jakby przeciążenie boczne coś tam przerywało.?

Last edited: