A nie podjechal ktos obok ?A jak włączyć/ wyłączyć przeciwmgielne? Jakis life hack? Jestem właśnie Ciechocinku i latam po menu świateł co chwilę bo mgła co parę km potem brak i znowu.
A poza tym ładowanie coś się popierdzieliło na 7% przyjechałem i wystartowało 143kW poszedłem do toalety wracam i spadło na 60kW przy 40% i tak się wlecze 🤔
to ciechocinek, jak podjechał 2 miejsca dalej żeby nie spowolnić sąsiada to spowolnił sąsiadaA nie podjechal ktos obok ?![]()
Kurde to ja podjechałem obok Ski. Ale on był na pierwszym a ja stanąłem na ostatnim... czyli skrajne okupywaliśmy. Mam nadzieję że to jest ok.to ciechocinek, jak podjechał 2 miejsca dalej żeby nie spowolnić sąsiada to spowolnił sąsiada![]()
Chyba w Tesli musi dawać bo za mną koleś co chwilę mi długim i dawał.. ale po kiego tak blisko jechał.. jak odjeżdżałem on za mną ... ale widoczność naprawdę była kiepska.to wali po oczach bardziej czasem z tyłu jak z przodu
Zawsze masz słupki oznaczone 1A i 1B, 2A i 2B.Kurde to ja podjechałem obok Ski. Ale on był na pierwszym a ja stanąłem na ostatnim... czyli skrajne okupywaliśmy. Mam nadzieję że to jest ok.
Muszę odnaleźć ten post w którym ktoś to opisywał żebym lipy nie robił. Nie można tam jakiegoś manual przykleić żeby każdy wiedział gdzie stawać?
.
To jak się powinno a jak nie stawać? Bo juz się pogubiłemZawsze masz słupki oznaczone 1A i 1B, 2A i 2B.
Pamietam mak robiłem Eurotrip i na jednym z SuC w DE było 12 słupków, ale tez badziewiasto podłączone. 1A, 2A, 3A, 4A, 5A, 6A, 1B, 2B … itd. Także podjeżdżam co drugi słupek, a tu leci gościu do mnie żebym się przestawił.
mój mózg nie zapamiętuje takich rzeczy. nigdy nie pamiętam czy to AiB są połączone czy 1i2. ja zapamiętałem żeby nie parkować obok innego auta bo tak są w parach SuC. Niestety nie na Ciechocinku, tam w parze jest 1 i 3 oraz 2 i 4 stanowisko.Słupki A i B są połączone. Jeżeli ładują się dwa samochody to moc jest dzielona. Jeżeli ktoś stoi na słupku 1 to wybieraj inny numer, bez znaczenia czy A czy B.
Czyli w Ciechocinku wybieramy 1i2 lub 3i4 na pozostałych A1iA2 bo AiB są połączone?mój mózg nie zapamiętuje takich rzeczy. nigdy nie pamiętam czy to AiB są połączone czy 1i2. ja zapamiętałem żeby nie parkować obok innego auta bo tak są w parach SuC. Niestety nie na Ciechocinku, tam w parze jest 1 i 3 oraz 2 i 4 stanowisko.