bartekgr
Zadomawiam się
Dla przeciwwagi głosom niezadowolenia, by udowodnić, że nie tylko niezadowoleni piszą opinie i ku pokrzepieniu tym, którzy drżą przed odbiorem: mój proces zamówienia i odbioru samochodu w warszawskiej Tesli przebiegł absolutnie bezproblemowo.
TM3 SR+ zamówiona w lipcu, odbiór przełożony z września na grudzień.
Dostałem odpowiedź na każdego napisanego maila. Sprawnie i sympatycznie.
W międzyczasie zamawiałem akcesoria - również bez najmniejszych problemów.
Termin odbioru znałem i widziałem w aplikacji z ponad tygodniowym wyprzedzeniem.
Przyjechałem, wszystko było gotowe, spokojnie oglądnąłem (mimo tego, że tylko dzisiaj wydawali ponad 20 samochodów).
Znalazłem jedną mini-usterkę - trochę źle spasowana tylna lampa (efekt źle wyregulowanej klapy bagażnika) - spisany protokół.
I tyle - przejechane pierwsze kilometry, a teraz co 10 minut sprawdzam w aplikacji, jak auto się ładuje.
Święta idą - dzielmy się też pozytywnym doświadczeniami!
TM3 SR+ zamówiona w lipcu, odbiór przełożony z września na grudzień.
Dostałem odpowiedź na każdego napisanego maila. Sprawnie i sympatycznie.
W międzyczasie zamawiałem akcesoria - również bez najmniejszych problemów.
Termin odbioru znałem i widziałem w aplikacji z ponad tygodniowym wyprzedzeniem.
Przyjechałem, wszystko było gotowe, spokojnie oglądnąłem (mimo tego, że tylko dzisiaj wydawali ponad 20 samochodów).
Znalazłem jedną mini-usterkę - trochę źle spasowana tylna lampa (efekt źle wyregulowanej klapy bagażnika) - spisany protokół.
I tyle - przejechane pierwsze kilometry, a teraz co 10 minut sprawdzam w aplikacji, jak auto się ładuje.
Święta idą - dzielmy się też pozytywnym doświadczeniami!