Prąd też w bańce dowiozą? 🤣
Pewnie, w klauzulach dodatkowych mam: wiadro prądu gratisPrąd też w bańce dowiozą? 🤣
A teslowaleś to osobiście ?Laweta i do ładowarki. Pzmot daje 1000km holowania
tesla daje swój własny assistance w europie z powodu braku dojazdówki własnie, no ale ludzie jadąc na wakacje za granice woleliby zamiast walizki wozić ze sobą koło...Zamiast coś wozić, assistance dobry na UE... (opcję ma każda ubezpieczalnia, wystarczy dokupić do OC i AC), działa bez problemu, kosztuje mniej niż pompka, o kole nie wspominając, a ratuje d... w każdym przypadku, nie tylko kapcia, nawet jak paliwa zabraknie na autostradzie (przetestowane przez pracowników...)
a nawet nie doczytałem, a faktycznie jest info na ich stronie. Ja zawsze kupowałem assistance dodatkowo, najlepiej z opcją auto zastępcze na cały okres naprawy, bez limitów holowania itp. to wydatek o ile pamiętam max 400 zł za rok i ma większy zakres zawsze niż fabryczny assistance dopięty do gwarancjitesla daje swój własny assistance w europie z powodu braku dojazdówki własnie, no ale ludzie jadąc na wakacje za granice woleliby zamiast walizki wozić ze sobą koło...
Czy numer telefonu to ten sam , który obowiązuje w Polsce ?tesla daje swój własny assistance w europie z powodu braku dojazdówki własnie, no ale ludzie jadąc na wakacje za granice woleliby zamiast walizki wozić ze sobą koło...