zaczynają umieć w elektryki. I mają jakąś wolę rozwoju. I wciąż pole do ulepszeń.Postawić na niemca![]()
dokładnie... nie dogodziszZnaczy się, kupiłeś sobie zabawkę (tzn. żonie samochód), a teraz ona nie pozwala z niej korzystać? Ech, te baby...![]()
zaczynają umieć w elektryki. I mają jakąś wolę rozwoju. I wciąż pole do ulepszeń.Postawić na niemca![]()
dokładnie... nie dogodziszZnaczy się, kupiłeś sobie zabawkę (tzn. żonie samochód), a teraz ona nie pozwala z niej korzystać? Ech, te baby...![]()
zaczynają umieć w elektryki. I mają jakąś wolę rozwoju. I wciąż pole do ulepszeń.
dokładnie... nie dogodziszkupujesz żonie auto - bo nie jeździ. A potem okazuje się, że fajnie się jeździ i zaczyna jeździć sama.... cholerka. Nie tak to miało być. A przynajmniej nie już.
Daj znac jakie oferty udało Ci się zdobyc.właśnie wysłałem kilka zapytań, w poniedziałek będę miał co analizować,
mam kalkulator leasing sos, można różne warianty rozpatrzyć
niby tak, gdyby juniper dodał tej baterii do 90 chociaż... to bym się z ICE żegnał. A tak to się miotam.Czas na drugiego elektryka i tyle.
Taki, który zaproponuje Ci najlepszą ofertę ;-) Poprzednio u mnie wygrał ING Leasing, drugi leasing mam w PKO. A tym razem.. zobaczymy.A jak polecacie leasing? Czy lepiej brac od razu ten przez strone Tesli tj. czy tak bedzie szybciej i mniej komplilacji niz przy zewnetrznym leasingu?
Ale tak serio to do czego Ci te 90kWh? Właśnie wróciłem z Austrii (około 1000 km w jedną stronę), jadąc TMY RWD (bateria 60kWh). Na ładowarkach "straciłem" około 2 godzin w jedną stronę, fakt. Tylko ja takie trasy robię powiedzmy 4-5 razy w roku max. Na co dzień to albo jadę wyłącznie na własnym prądzie, albo małe podładowanie po drodze. Szwagier jechał dieselem, dojechał około godzinę wcześnie do domu. Ale nie robili dłuższych przerw na jedzenie, tylko krótkie na niezbędne potrzeby fizjologiczne. Gdyby tak nie gnali, dojechalibyśmy o podobnej porze..niby tak, gdyby juniper dodał tej baterii do 90 chociaż... to bym się z ICE żegnał. A tak to się miotam.
niby tak, gdyby juniper dodał tej baterii do 90 chociaż... to bym się z ICE żegnał. A tak to się miotam.
Ale tak serio to do czego Ci te 90kWh? Właśnie wróciłem z Austrii (około 1000 km w jedną stronę), jadąc TMY RWD (bateria 60kWh).
Tylko wiesz, że oferty będą się różnić diametralnie w zależności od parametrów?Daj znac jakie oferty udało Ci się zdobyc.