Ja zapodałem tego linka tylko po to, any unaocznić, że wszelkie dane producentów odnośnie pojemności bagażnika to można sobie o kant d... potłuc.Czyli nie dość że ma mniejszy bagażnik to jeszcze wg. normy niemieckiej która daje wyższy wynik:
Nie wiem, nie wożę kartonów po bananach.
specyfikacja jest kluczowa, ID ma za wąski bagażnik, Mimo, że dłuższy. Akurat brakuje mi tych kilku cm...To dlaczego ID.7 Tourer mieści więcej kartonów (11 vs. 9) w mniejszym bagażniku. Pytanie dla osób twierdzących, że TMY ma większy bagażnik.
A to już jest kwestia indywidualna - kto inny może potrzebować dłuższy bagażnik, i może mu brakować klilku cm na długośćspecyfikacja jest kluczowa, ID ma za wąski bagażnik, Mimo, że dłuższy. Akurat brakuje mi tych kilku cm...a szkoda. Więc jak zwykle jak samemu nie sprawdzisz to nie będziesz wiedział nic.
Ale Ty o historii piszesz, było minęło,Odnośnie ceny jeszcze. Czysto ceny. Pod koniec roku LR AWD quick silver z hakiem dostępny był za 228k [w tym -2k za referral].
Nie wspomnę już o darmowym ładowaniu przez rok. Wiem że inne koła i brak boost, ale nie każdy potrzebuje i chce.
Z tej perspektywy różnica w cenie jest spora.
Ale Ty o historii piszesz, było minęło,
kilka lat temu bitcoin za „kilka” dolarów można było kupić i co z tego?
To ID7 tourer to pewnie hit sprzedażowy VW albo może oferuje mniej za większe pieniądze...
View attachment 24177