Tesla Y z fabryki Giga Berlin - podkładki do podnoszenia auta

inter

Pionier e-mobilności
bo to nie są dziury pod podkładki, tylko dziury które handlarze wykorzystują żeby zarabiać na nieświadomych
Uczepiłeś się tych podkładek, daj spokój. Wiadomo, że dziury są do przenoszenia baterii w trakcie produkcji.

danielm

Pionier e-mobilności
Uczepiłeś się tych podkładek, daj spokój. Wiadomo, że dziury są do przenoszenia baterii w trakcie produkcji.
no uczepiłem bo ludzie znajdują nowe sposoby na to by utrudniać sobie życie. nie dość że niepotrzebnie to kupują to teraz okazuje się że kupują złe

inter

Pionier e-mobilności
no uczepiłem bo ludzie znajdują nowe sposoby na to by utrudniać sobie życie. nie dość że niepotrzebnie to kupują to teraz okazuje się że kupują złe
Wiesz to ich problem. Każdy robi tak, jak mu pasuje. U mnie w poprzednimm aucie, wulkanizator pogiął listwę pod progiem.

krzyss

Pionier e-mobilności
Wiesz to ich problem. Każdy robi tak, jak mu pasuje. U mnie w poprzednimm aucie, wulkanizator pogiął listwę pod progiem.
Bo u kazdego wulkanizatorzy podjladaja jak im wygodnie. Tylko Daniel ma swojego idealnego ktory wie gdzie podsadzic.
Da sie bez podkladek, bez problemu, ale z podkladkami debilni wulkanizatorzy maja mniejsze szanse napsuc.,,