inter
Pionier e-mobilności
Uczepiłeś się tych podkładek, daj spokój. Wiadomo, że dziury są do przenoszenia baterii w trakcie produkcji.bo to nie są dziury pod podkładki, tylko dziury które handlarze wykorzystują żeby zarabiać na nieświadomych
Uczepiłeś się tych podkładek, daj spokój. Wiadomo, że dziury są do przenoszenia baterii w trakcie produkcji.bo to nie są dziury pod podkładki, tylko dziury które handlarze wykorzystują żeby zarabiać na nieświadomych
no uczepiłem bo ludzie znajdują nowe sposoby na to by utrudniać sobie życie. nie dość że niepotrzebnie to kupują to teraz okazuje się że kupują złeUczepiłeś się tych podkładek, daj spokój. Wiadomo, że dziury są do przenoszenia baterii w trakcie produkcji.
Wiesz to ich problem. Każdy robi tak, jak mu pasuje. U mnie w poprzednimm aucie, wulkanizator pogiął listwę pod progiem.no uczepiłem bo ludzie znajdują nowe sposoby na to by utrudniać sobie życie. nie dość że niepotrzebnie to kupują to teraz okazuje się że kupują złe
Bo u kazdego wulkanizatorzy podjladaja jak im wygodnie. Tylko Daniel ma swojego idealnego ktory wie gdzie podsadzic.Wiesz to ich problem. Każdy robi tak, jak mu pasuje. U mnie w poprzednimm aucie, wulkanizator pogiął listwę pod progiem.