Tesla zawyża przebieg?

boa

Pionier e-mobilności

boa

Pionier e-mobilności
jpdl co to za badziew i kto takie rzeczy pisze?
Wrzuciłem, bo wydaje się aż niewiarygodne. Ale jak pisze to w sumie chyba poczytny portal, to może to szokować. Nie ma nic na rzeczy? To jakieś sprostowania itd, chociaż chyba Tesla nie zareagowała

radioaktywny

Pionier e-mobilności
Plotki, ploteczki, zmyślenia. Dzięki nim da się jeszcze wepchnąć wierzącym w spiski kilka samochodów spalinowych od upadającej motoryzacji.
Dawno temu wyrzuciłem z listy zakładek strony specjalizujące się w starych napędach, bo mnie to nie interesuje, a na wyssane z palucha absurdy o nowych rozwiązaniach szkoda mi czasu.

danielm

Pionier e-mobilności
Wrzuciłem, bo wydaje się aż niewiarygodne. Ale jak pisze to w sumie chyba poczytny portal, to może to szokować. Nie ma nic na rzeczy? To jakieś sprostowania itd, chociaż chyba Tesla nie zareagowała
a jak ma tesla reagowac i na co? może jeszcze zle prędkość pokazuje? swiat sie czepia tesli w każdym możliwym zakresie ale nie zauważyli że kłamie o przebiegu?

mALEK

Pionier e-mobilności
"poczytny portal". dokladnie tak samo jak "znany i popularny celebryta" , tylko dlaczego w kazdym takim przypadku nachodzi mnie, ze z "twarzy podobny zupelnie do nikogo" i "kim Ty w ogole k.. jestes. pajacu"
:unsure:

pmlody

Pionier e-mobilności
Wrzuciłem, bo wydaje się aż niewiarygodne. Ale jak pisze to w sumie chyba poczytny portal, to może to szokować.
Wrzuciłem bo niewiarygodne 🤔
Poczytny portal, na poziomie plotek.pl :unsure:

Wiadomo, że KIA najlepsza, nie oszukuje, tani serwis i w ogóle :)

boa

Pionier e-mobilności
Wrzuciłem bo niewiarygodne 🤔
Poczytny portal, na poziomie plotek.pl :unsure:
Wrzuciłem tutaj do oceny i ewentualnego zadziałania, żeby nie pisali głupot lub jednak jeśli to prawda, to byłaby duża afera i użytkownicy T mogliby poczuć się oszukani. Portal wydawał się w miarę ok - wydawało mi się aż niewiarygodne, że coś takiego by zrobili…ale kto tam wie ;)