Tak se poczytałem i stwierdziłem że zainwestuję te 25PLN i sam sprawdzę jak sobie radzi ta TeslAA:
Szczerze powiem że zadziwiłem się jak sprawnie to działa! Doszedłem już do Youtuba działającego sprawnie i szybko, na razie bawiłem się mapami googla, OSM, spotify oraz VLC (ten mnie zawiódł - nie odtwarza video przez AA niestety, chyba że czegoś nie wiem)
Plugshare działa jakoś dziwnie, ABRP całkiem fajnie.
Pisaliście że laguje itp, ale na rozdzielczości 720 nawet YT działał bardzo sprawnie, mapy w czasie rzeczywistym.
Jeszcze wrzucę Janosika i coś do odtwarzania filmów (nie mam netflixa). Idealnie było by gdyby dało się odpalić jakoś CDA lub chociaż lokalny odtwarzacz filmów z telefonu, podczas ładowania jak znalazł.
Podoba mi się też automatyzm, po podłączeniu się do Tesli od razu wszystko się uruchamia samo, AA podłączone, wystarczy stronkę startową dodać do ulubionych w przeglądarce i wszystko fajnie śmiga.
Miałem drobny problem bo nie rozumiałem jak się rozłącza VPN i WiFi router (samo się rozłącza jak traci BT z Teslą) i na Slacku w parę minut wszystko mi wyjaśnili - tak że wsparcie lepsze niż niejeden komercyjny produkt, o Tesli nie wspominając.
Na tą chwilę apka ma moją rekomendację!
Polecam.
PS
Jakby ktoś miał rozwiązanie do wideo to proszę o info na priv czy tutaj. Mi się udało tylko YT odpalić na razie.