nabrU

Moderator
I to tak for fun do liczenia sobie cyferek czy ma to jakiś głębszy sens?

Cay fun w tym, że to liczy za ciebie. Na przykład okazuje się, że moja najdalsza trasa to 156 mil do Maca ;)

1717176093517.png

albo że najdłużej bez postoju jechałem prawie 3h:

1717176140423.png

Albo, że na ładowanie Tesli od sierpnia 2023 zeszło w sumie 15 dni 18 godzin i 43 minuty i 73,9% tych ładowań to ładowania AC. A także, że moja bateria ma podobno 1,78% degradacji. I wiele innych danych (y)

Ja chyba tylko słyszałem, że Tessie umożliwia otwieranie Tesli z Apple Watch, to prawda?

Zegarki to inna historia... było na Forum, poszukaj

KrzysztofFly

Moderator
Albo, że na ładowanie Tesli od sierpnia 2023 zeszło w sumie 15 dni 18 godzin i 43 minuty i 73,9% tych ładowań to ładowania AC. A także, że moja bateria ma podobno 1,78% degradacji. I wiele innych danych (y)
Już widzę te nagłówki w "rzetelnych mediach" ;) "Ładował Teslę przez 15 dni i 18 godzin" ;)

vista-LASH-resident

Posiadacz elektryka
To powoli zaczyna mijać się z celem. Pytanie czy jak się nie weźmie lifetime to będzie za rok Tessie v2 i plac na nowo.
Tak będzie ze wszystkim, czego właścicielem nie jesteś.

Dlatego tak mi zależy na utrzymaniu Teslamate przy życiu i chętnie będę opłacał programistów jakimś datkiem. W końcu przepalaja czas na rozwój projektu, gdzie w tym czasie mogliby skosić trawę albo hodować jedwabniki ;)

slaveq

Pionier e-mobilności
Tak będzie ze wszystkim, czego właścicielem nie jesteś.

Dlatego tak mi zależy na utrzymaniu Teslamate przy życiu i chętnie będę opłacał programistów jakimś datkiem. W końcu przepalaja czas na rozwój projektu, gdzie w tym czasie mogliby skosić trawę albo hodować jedwabniki ;)
O to to właśnie. To widzę, że już tym co w sprzęt dla teslamate zainwestowali się zwróciło:).

inter

Pionier e-mobilności
O to to właśnie. To widzę, że już tym co w sprzęt dla teslamate zainwestowali się zwróciło:).
Ja akurat wykorzystuje przy okazji, na synology DS723+. Bo jeszcze jest HA i Traccar.

Oliviakrk

Posiadacz elektryka
No właśnie też mam NASa więc chyba tedy droga. Tylko nam wrażenie że auto mi zjadło 2% od podłączenia do Tessie stojąc w garażu. Na razie odłączyłam wszystko, sprawdze zuzycie po 2-3 dniach i dopiero siądę do teslamate.

Najnowsze dyskusje