I to tak for fun do liczenia sobie cyferek czy ma to jakiś głębszy sens?
Ja chyba tylko słyszałem, że Tessie umożliwia otwieranie Tesli z Apple Watch, to prawda?
Już widzę te nagłówki w "rzetelnych mediach"Albo, że na ładowanie Tesli od sierpnia 2023 zeszło w sumie 15 dni 18 godzin i 43 minuty i 73,9% tych ładowań to ładowania AC. A także, że moja bateria ma podobno 1,78% degradacji. I wiele innych danych![]()
Tessie bardzo mocno podniosło ceny. Wcześniej rok był za $49,99 (z kodem można było obniżyć jeszcze o $5), a lifetime za $199.
View attachment 18099
Tak będzie ze wszystkim, czego właścicielem nie jesteś.To powoli zaczyna mijać się z celem. Pytanie czy jak się nie weźmie lifetime to będzie za rok Tessie v2 i plac na nowo.
O to to właśnie. To widzę, że już tym co w sprzęt dla teslamate zainwestowali się zwróciłoTak będzie ze wszystkim, czego właścicielem nie jesteś.
Dlatego tak mi zależy na utrzymaniu Teslamate przy życiu i chętnie będę opłacał programistów jakimś datkiem. W końcu przepalaja czas na rozwój projektu, gdzie w tym czasie mogliby skosić trawę albo hodować jedwabniki![]()
ooooo tak, juz dawnoO to to właśnie. To widzę, że już tym co w sprzęt dla teslamate zainwestowali się zwróciło.
Ja akurat wykorzystuje przy okazji, na synology DS723+. Bo jeszcze jest HA i Traccar.O to to właśnie. To widzę, że już tym co w sprzęt dla teslamate zainwestowali się zwróciło.