acceptcookies
Tesla Model Y LR AWD 2024
Mam legacy ale w subskrypcji, rozwiniesz co dokładnie zabrali, sprawdzę u siebie.
w widoku baterii nie pokazuje prądu (A) płynącego z/do baterii, nie uaktualnia też napięcia baterii. Dokumentacja mówi, że to zabrali - https://pl.help.tessie.com/article/146-legacy-plansMam legacy ale w subskrypcji, rozwiniesz co dokładnie zabrali, sprawdzę u siebie.
Lepiej ogarnąć teslamate lokalnie, nawet przy pomocy Raspberry Pi, instalacja nie jest trudna, są na github'ie instrukcje. Moje dwie loguje i dziala super.Trochę nie ogarniam, ale czy do „zwykłego” jeżdżenia jest sens wykupienia Tessie, czy lepiej zainwestować w Premium Connectivity (dot. TM3)
Też to nic nie da, bo będziesz musiał zapłacić za API bezpośrednio w Tesli. Teraz "rozdają" klucze za darmo, więc konfiguracja tego też jest darmowa, gdy wprowadzą limity i opłaty "za klucz" to nie skonfigurujesz sobie darmowej instancji.Lepiej ogarnąć teslamate lokalnie, nawet przy pomocy Raspberry Pi, instalacja nie jest trudna, są na github'ie instrukcje. Moje dwie loguje i dziala super.
Tak, czytalem o tym, zobaczymy jak będzie.Też to nic nie da, bo będziesz musiał zapłacić za API bezpośrednio w Tesli. Teraz "rozdają" klucze za darmo, więc konfiguracja tego też jest darmowa, gdy wprowadzą limity i opłaty "za klucz" to nie skonfigurujesz sobie darmowej instancji.
Jaki to może mieć wpływ na już działające Teslamate?Też to nic nie da, bo będziesz musiał zapłacić za API bezpośrednio w Tesli. Teraz "rozdają" klucze za darmo, więc konfiguracja tego też jest darmowa, gdy wprowadzą limity i opłaty "za klucz" to nie skonfigurujesz sobie darmowej instancji.