Bronek
Pionier e-mobilności
Mam obie a właściwie 3 i ostatnio (od ok 2 mcy ) WATT TIME nieWatt key !, nie przekazuje poleceń a tylko pokazuje stany itp , pomimo że jest dopuszczony na stronie Tesli. dziala po gsm , nfc , bt i wifi
Wszystkie od jakiegos czasu mulą . To tez wynika z tego , że zegarki oszczędzając energię
Mam te apki od ok 2 lat. Mam też Tesla Wear , ta zniknela ze sklepu chyba ?
Najlepsza do czasu w\w trudnosci byla Wat Time na zegarkach z LTE.
Teswear ujdzie ale nie jest tak przyjazna moim zdaniem
Wattkey wymaga czasem obudzenia zegarka + plus obudzenie auta , to daje czasem kilka sekund stania na deszczu
Tak trochę chaotycznie komentuję , ale najgorsze w Teswear jest brak miejsca do budzenia auta , nie ma gdzie kliknąć i trzeba np wydać komendę co nie jest dobre . Np Telsa mi teraz skończyła ładowanie a zegarek pokazuje że nadal się ładuje . Klikam na blyskawice a apka dopiero wtedy robi update
Wszystkie od jakiegos czasu mulą . To tez wynika z tego , że zegarki oszczędzając energię
Mam te apki od ok 2 lat. Mam też Tesla Wear , ta zniknela ze sklepu chyba ?
Najlepsza do czasu w\w trudnosci byla Wat Time na zegarkach z LTE.
Teswear ujdzie ale nie jest tak przyjazna moim zdaniem
Wattkey wymaga czasem obudzenia zegarka + plus obudzenie auta , to daje czasem kilka sekund stania na deszczu
Tak trochę chaotycznie komentuję , ale najgorsze w Teswear jest brak miejsca do budzenia auta , nie ma gdzie kliknąć i trzeba np wydać komendę co nie jest dobre . Np Telsa mi teraz skończyła ładowanie a zegarek pokazuje że nadal się ładuje . Klikam na blyskawice a apka dopiero wtedy robi update
Last edited: