TM3LR zamówiona 13.10.2021 - Dostawa w grudniu 2021

solik

Pionier e-mobilności
A patrzyles w zrodle strony? Bo ja mam VIN w zrodle strony.

Ja zaznaczylem gotowka, wpisalem swoj adres firmowy i oplacilem 500 zl

5aZWvAY.png

E4HN8wJ.png

solik

Pionier e-mobilności
Nie mam pojecia, z VINu sie tego nie odczyta z tego co wiem wiec trzeba czekac.. ja to ogolnie jeszcze mysle o zmianie decyzji na LR wiec dylematy dylemaciki

Sfotek

Posiadacz elektryka
Nie mam pojecia, z VINu sie tego nie odczyta z tego co wiem wiec trzeba czekac.. ja to ogolnie jeszcze mysle o zmianie decyzji na LR wiec dylematy dylemaciki
Ja wzialem LR mimo ze to 35K wiecej … ale sobie tlumacze ze bedzie minus 27 K dotacji i naped na 4, i te osiagi :)

solik

Pionier e-mobilności
patrzysz na zrodlo w widoku zakladki Overview?
na pulpicie nawigacyjnym wybralem obrazek samochodiku z numerem zamowienia R costam i na tej stronie gdzie mnie przekierowalo sprawdzam, tam sa Informacje Ogolne, Ukonczone zadania i Dalsze kroki

Sfotek

Posiadacz elektryka
M
Podawaliscie jakiekolwiek dane do zamówienia? Mam na myśli sekcję „gotówka / leasing”. U mnie nic się nie zmieniło, a zamówiłem we wrześniu.
ja tak, od razu po zamowieniu kazalo podac dane itp… mam podobny status jak kolega Solik ( nie ma jeszcze VIN ) a zamówiłem wczoraj rano - tj. 23.10)

chewbacca

Posiadacz elektryka
A czy po wyborze płatności (gotówka/leasing) i ukończeniu kroku drugiego "Sposób płatności" istnieje później jeszcze możliwość edytowania tego kroku? Pytam, ponieważ już jakiś czas temu dokonywałem zamówienia. Ukończyłem tylko krok "Miejsce dostawy", z karty wzięło mi 500zł i założyłem, że samochód mam zaklepany. Teraz czekam na uruchomienie dotacji z decyzją czy ma być to gotówka czy leasing. Ktoś jest w stanie potwierdzić czy aktualnie jestem "w kolejce" do samochodu i mam zaklepaną dostawę na grudzień (tak mi się wyświetlała szacowana data dostawy w momencie składania zamówienia) czy też może powinienem ukończyć drugi etap i zdecydować się na konkretną formę płatności (gotówka/leasing)?

usrobo

Posiadacz elektryka
A czy po wyborze płatności (gotówka/leasing) i ukończeniu kroku drugiego "Sposób płatności" istnieje później jeszcze możliwość edytowania tego kroku? Pytam, ponieważ już jakiś czas temu dokonywałem zamówienia. Ukończyłem tylko krok "Miejsce dostawy", z karty wzięło mi 500zł i założyłem, że samochód mam zaklepany. Teraz czekam na uruchomienie dotacji z decyzją czy ma być to gotówka czy leasing. Ktoś jest w stanie potwierdzić czy aktualnie jestem "w kolejce" do samochodu i mam zaklepaną dostawę na grudzień (tak mi się wyświetlała szacowana data dostawy w momencie składania zamówienia) czy też może powinienem ukończyć drugi etap i zdecydować się na konkretną formę płatności (gotówka/leasing)?
ja jestem w tej samej sytuacji, chyba trzeba przejść dalej zeby dostać VIN, nie wiem czy czekać ?