TMX Plaid - odbiory Q4 2022

Bronek

Pionier e-mobilności
Tak racja Trzeba być Skur. Synem, wtedy zapamiętają. Nie ma dnia aby w kilku programach satelitarnych nie było wymieniane nazwiska Adolfa, a to o skarby, a to o budowle itp... Na wszystkie przypadki odmieniany i co z tego że w sensie pejoratywnym. Skoro zapada to w pamieć.
Coś w tym jest... Spróbujcie opierniczyć np żonę, to zapamięta do śmierci. Dajcie jej perfumy, to za miesiące zapomni. Nawet jak ich nie zużyje.

Bronek

Pionier e-mobilności
Ku pokrzepieniu serc.. Porównanie subiektywne S i X plaid a do tego w tle Merc Gela AMG a ta "ma ulubiena jest ".wśród wszystkich ICE nr 1.
Zapowiada porównanie na na swoim kanale Xsa plaid z Mercem EQS 590 SUV.

Ps. Moje dywaniki/korytka już są w Kolonii w Niemczech .Także niech się Tesla zbiera

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam już część samochodu, szalu nie ma jeśli chodzi o korytka. Nie śmierdzą i bez wad. Cena z wysyłką Pomony w USA ponad 340 dolców, cła nie było póki co. Nawet szybko choć to było prezamówienie tzw " kota w worku."
To jedyne miejsce gdzie na razie można je kupić i wysłać do Polsk, bo do XPlaidów cienko z dodatkami, szczególnie do 6iu miejsc. Pewnie to chwilowa sytuacja?
Nie brałem do frunka i tyłu ( dwa rodzaje do złożonego i rozłożoneo 3ciego rzędu)

20221104_130204_copy_768x1365.jpg

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie guma ale jakiś plastik. I nawet w Sce takie miałem. Lubię koryta bo auto sprzątam m/w raz na kwartał i to po łebkach. Czyli z 16 do 20x na jego egzystencję na mojej wsi.
A gnoju się zawsze trochę nanosi.,
Szmaty czy welury trzymają piach i wilgoć

AD vin, nic chyba jeszcze nie wyprodukowali na nasz region i nic nie wypłynęło?
Jak mnie wk.. ą i do marca nie będzie to kupię tego odpustowego Merca czy Porszaka? Oleje te tysiąc z hakiem co im wpłaciłem Będą korytka do sprzedania, cholera znów stracę

kiljan

Zadomawiam się
Nie guma ale jakiś plastik. I nawet w Sce takie miałem. Lubię koryta bo auto sprzątam m/w raz na kwartał i to po łebkach. Czyli z 16 do 20x na jego egzystencję na mojej wsi.
A gnoju się zawsze trochę nanosi.,
Szmaty czy welury trzymają piach i wilgoć

AD vin, nic chyba jeszcze nie wyprodukowali na nasz region i nic nie wypłynęło?
Jak mnie wk.. ą i do marca nie będzie to kupię tego odpustowego Merca czy Porszaka? Oleje te tysiąc z hakiem co im wpłaciłem Będą korytka do sprzedania, cholera znów stracę
a skąd przypuszczenie, że do nas nic nie zaleci? wg informacji sprzed ok 2 tyg pierwsze dostawy mają mieć pod koniec listopada

Bronek

Pionier e-mobilności
Oby starczyło . Ale patrząc na zaległości i bogatsze kraje od nas, na niewielką stosunkowo produkcję, na Niemcy gdzie jeśli ktoś się wahał, to zmiana wypłat dotacji, da mu kopa do zakupu?. Chyba X się do tej pory łapał?
Na korzyść dla nas, działa inflacja i trudne czasy itp. Niektórzy nie uciekają z kasą w taki wydatek, mając inne potrzeby lub chęć zabezpieczenia się na niepewną przyszłość.
Kolejna sprawa chyba najważniejsza z tych pesymistyczych, to doświadczenie wynikające z faktów związanych zTeslą. Do firm dotrzymujących terminów realizacji, raczej ona nie należy.

Last edited:

kiljan

Zadomawiam się
Oby starczyło . Ale patrząc na zaległości i bogatsze kraje od nas, na niewielką stosunkowo produkcję, na Niemcy gdzie jeśli ktoś się wahał, to zmiana wypłat dotacji, da mu kopa do zakupu?. Chyba X się do tej pory łapał?
Na korzyść dla nas, działa inflacja i trudne czasy itp. Niektórzy nie uciekają z kasą w taki wydatek, mając inne potrzeby lub chęć zabezpieczenia się na niepewną przyszłość.
Kolejna sprawa hyba najważniejsza z tych pessymistyczych, to doświadczenie wynikaj@ce z ko faktów z Teslą. Do do trzymumących terminów firm Raczej ona nie należy.
No tu niestety dają ciała ze słownością, ale poczekajmy może w końcu staną na wysokości zadania :)