TMX Plaid - odbiory Q4 2022

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja mam 85 " i dlatego chciałem Cyber Tracka
Patrząc na to pudło mam funeralne skojarzenia. Telewizor to, pryszcz, problemem jest to, że zanim się wywiezie na pustynię (u nas to raczej do lasu) , to trzeba szybko ciasno ułożyć, bo pojawi się stężenie, a wtedy trzeba będzie ćwiartować.
Ważne, że łopata wejdzie.

Doktor

Posiadacz elektryka
Odważnie, jeden większy dołek w jezdni i po matrycy :)
Adaptacyjne zawieszenie robi swoje :) a tak serio jechałem 1,5km ze sklepu do domu w miejsce, w którym mieszkam łącznie ponad 25 lat i znam każdą dziurę, także luz. Dojechał cały i zdrowy. Bardziej stresowało mnie roczne dziecko biegające po mieszkaniu podczas rozpakowywania TV, ale jakoś poszło

Bronek

Pionier e-mobilności
Kupił auto za 700 tys aby telewizor za kilka tys przewieźć na Święta . To się nazywa kochający ojciec. Dzidziuś sobie Kaczora i Donalda poogląda jak żywych

Doktor

Posiadacz elektryka
Kupił auto za 700 tys aby telewizor za kilka tys przewieźć na Święta . To się nazywa kochający ojciec. Dzidziuś sobie Kaczora i Donalda poogląda jak żywych
Żebyś wiedział. Od 3 tygodni miałem telewizor w naprawie i co kilka dni odpowiedź „proszę zadzwonić za 2-3 dni” i tak w kółko. W końcu wziąłem nowy ze sklepu dostępny od ręki. Netflix i Psi Patrol na zmianę muszą chodzić - coś dla dorosłych i dla dziatwy.

Bronek

Pionier e-mobilności
Telewizor pralka i lodówka obecnie nadaje się do naprawy 1x góra 2x inaczej już kolejna naprawa bywa na tyle w sumie kosztowna i rokująca niepewnie czy na tym się skończy , iż trzeba rozważać to co Ty zrobiłeś

p0li

Pionier e-mobilności
Odważnie, jeden większy dołek w jezdni i po matrycy :)
co ty gadasz? 12 lat temu wiozlem telewizor LCD z warszawy do flensburga - dziala do dzis - a to nie bylo 3 km

Olecki

Pionier e-mobilności
co ty gadasz? 12 lat temu wiozlem telewizor LCD z warszawy do flensburga - dziala do dzis - a to nie bylo 3 km
Kwestia w jakiej pozycji przewidzisz - wiesz dlaczego szklarze przewożą tafle szkła na pionowych stojakach a nie poziomo? Ja już kilka uszkodzonych matryc w taki sposób widziałem.