Odważnie, jeden większy dołek w jezdni i po matrycyTV 55 cali wchodzi na styk przy odsuniętych do przodu fotelach drugiego rzędu.
Adaptacyjne zawieszenie robi swojeOdważnie, jeden większy dołek w jezdni i po matrycy![]()
Żebyś wiedział. Od 3 tygodni miałem telewizor w naprawie i co kilka dni odpowiedź „proszę zadzwonić za 2-3 dni” i tak w kółko. W końcu wziąłem nowy ze sklepu dostępny od ręki. Netflix i Psi Patrol na zmianę muszą chodzić - coś dla dorosłych i dla dziatwy.Kupił auto za 700 tys aby telewizor za kilka tys przewieźć na Święta . To się nazywa kochający ojciec. Dzidziuś sobie Kaczora i Donalda poogląda jak żywych
Do TM3 wchodzi 65' w samym styropianie, 55' w kartonie ma trochę luzu.View attachment 8082
TV 55 cali wchodzi na styk przy odsuniętych do przodu fotelach drugiego rzędu.
co ty gadasz? 12 lat temu wiozlem telewizor LCD z warszawy do flensburga - dziala do dzis - a to nie bylo 3 kmOdważnie, jeden większy dołek w jezdni i po matrycy![]()
Kwestia w jakiej pozycji przewidzisz - wiesz dlaczego szklarze przewożą tafle szkła na pionowych stojakach a nie poziomo? Ja już kilka uszkodzonych matryc w taki sposób widziałem.co ty gadasz? 12 lat temu wiozlem telewizor LCD z warszawy do flensburga - dziala do dzis - a to nie bylo 3 km