X i S nadal mają czujniki. Ja juz dostałem Y Perfomacne bez czujników pod koniec listopada. Y LR i 3 które dotrą w tym roku też chyba powinny mieć czujniki.Czy macie czujniki parkowania? Jeżeli już nie, to czy działa Wam jakiś system ostrzegania przed przeszkodami?
No to jest fenomen ta tesla bez czujników... powinno się teraz pojechać do Pana Miecia, żeby zamontował takie ładne czarne uniwersalne pikajaceX i S nadal mają czujniki. Ja juz dostałem Y Perfomacne bez czujników pod koniec listopada. Y LR i 3 które dotrą w tym roku też chyba powinny mieć czujniki.
Samochód bez czujników zachowuje się jak bez czujników, czyli mozna sobie na parkingu bez problemu rozpychac inne auta beż zadnych przeszkód i dodatkowych sztuczych dźwieków, tylko dźwiek blachy o blache
Samo pikanie to mam w nosie, bardziej awaryjne hamowanie by się przydało. W starym aucie w ciagu 3 lat uzywania 2 razy mi uratowało dupę takie coś, tylko czasem troche wkurza jak sie chce podjechac do jakiegoś krzaka.No to jest fenomen ta tesla bez czujników... powinno się teraz pojechać do Pana Miecia, żeby zamontował takie ładne czarne uniwersalne pikajace![]()
tak, 16kWJaką ładowarke mają nowe Xy? 16 kw tak jak w nowych S?
Podobno na 3x230V 32A maksymalna moc ładowania to 8,5kWU mnie daje 16 ale Amper
Ciekawe to max czy od kabla bo evse mam 3x32a