TMX Plaid - odbiory Q4 2022

Doktor

Posiadacz elektryka
Do TM3 wchodzi 65' w samym styropianie, 55' w kartonie ma trochę luzu.
55" weszło na płasko, natomiast jakby otworzyć podłogę w bagażniku i położyć po skosie, to 65" nawet i w kartonie by wszedł. Łączna przestrzeń załadunkowa w TMX jest ogromna, jednak brak możliwości położenia oparć drugiego rzędu pewnie 30-40cm długości zabiera.

slack

Fachowiec
Trochę słabo z tym 2. rzędem. Teraz nawet jak masz kasę na zamówienie transportu to musisz czekać a i tak bywa, że oleją, bo znaleźli kogoś na większy dystans.

Doktor

Posiadacz elektryka
To prawda, chociaż ten drugi rząd naprawdę mocno wysuwa się do przodu i wyglada to lepiej, niż się spodziewałem. Jak nie zapomnę, to porobię zdjęcia.

Doktor

Posiadacz elektryka
Ja gdyby był wybór to i tak bym brał opcje 6 miejsc. Jest najfajniejsza, ale nie do transportu to fakt
Ja wybrałem 7 miejsc, bo jak mawiał poeta, „lepiej jak jest więcej”, a jak zaproponowali mi 6 miejsc, to stwierdziłem, że lepszy rydz niż nic. Koniec końców jestem zadowolony, bo nie robię za spedycję, a przestrzeń w środku mega, zaś fotele na jednej nodze jak w busie plus regulacja ustawienia robią wrażenie i są mega wygodne.

Giaur77

Fachowiec
Pytanie do odbierających Tesla Model X w tym roku.

Czy macie czujniki parkowania? Jeżeli już nie, to czy działa Wam jakiś system ostrzegania przed przeszkodami?

Zakładam, że Tesla jeszcze nie wdrożyła tego opartego na Tesla Vision.