TMX Plaid - odbiory Q4 2022

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja będę walczył. Nie wiem czy kupić z adresem dostawy do Tesli, bo brak będzie opisu i dla kogo, VINu), czy do domu i wysłać? Mogę się nie wyrobić.
Zadzwonię do pobliskiego warsztatu, dam w łapę korespindencyjnie,...
To jest kompletna paranoja, Panienka tłumaczyła ze mają kłopoty magazynowe.
Ja bym ich wszystkich wypier z roboty i wziął Ukraińców. Teraz jak czytam posty z innych krajów to 200% lepsza tam jest obsługa. Nie poziom starej dilerki, ale inny standard. To my mamy te saramackie zadęcie przy słomie w trzewikach.

rav

Posiadacz elektryka
Przed wypłynięciem, bo potem sprawdziłem czy jest na statku
To był trochę inny mail
1 to pytania czy chcemy i kiedy i czy zapłacimy, czy odbierzemy w tym roku
itp
2.faktura końcowa że jest
3 aby przysłać potwierdzenie (głupota bo Tesla sama to potwierdza)
4 No i teraz że będzie odbiór ale 13-21 grudzień.
5.ze mogę im opony przysłać, to zmienią
.vin dostaniesz chyba jak będzie faktura

Ale po akceptacji (że jestem gotów) był jakiś kontakt z radzymuńskiej? Jeżeli tak to po jakim czasie?

Bronek

Pionier e-mobilności
Wszystko maile. Nie pamiętam dokładnie. Zamówienie wrzesień Plaid po nowej cenie, i potem te pytania. Za kilka dni czy 2 tyg mail z pyfaniami i potem faktura końcowa. 19.11.22f Zapłaciłem i cisza. Na stronie za dwa dni się pojawiło że wszystko gra ale cisza. Kilka dni
Potem ja zadzwoniłem i po czekaniu kilkanaście minut ktoś zagadał po angielsku, zaskoczył mnie i odezwałem się po polsku, na to gość szybko, że zaraz zadzwoni ktoś kto gada po naszemu i Panienka spytała czy gadałem z naszymi, to ja ze z nimi się nie da. To że ona je powiadomi itd..
No i tyle. Sprawdziłem vin na statku reszt jak wyzej
Jak spytali to niedługo dostaniesz fakturę na stronie

Last edited:

Doktor

Posiadacz elektryka
Oponeo i inne pozwalają wysłać do zaprzyjaźnionych warsztatów opony. Gorzej, jak odbiór będzie w sobotę o 14:00 i wszystkie wulkanizacje zamknięte

Bronek

Pionier e-mobilności
Ja kombinuję aby warsztat pobliski w Ząbkach jest co przyjmuje od oponeo, wziął opony oznaczył jak podam i zawiózł do Tesli. To ok 4 km na tej samej ulicy.
Dam/przeleje z 500 - 700 zł na jedno wyjdzie, bo w Tesli to zrobią za darmo

rav

Posiadacz elektryka
Ja kombinuję aby warsztat pobliski w Ząbkach jest co przyjmuje od oponeo, wziął opony oznaczył jak podam i zawiózł do Tesli. To ok 4 km na tej samej ulicy.
Dam/przeleje z 500 - 700 zł na jedno wyjdzie, bo w Tesli to zrobią za darmo
Zamów na mój adres. Mieszkam blisko podrzucę swoje i Twoje

Bronek

Pionier e-mobilności
Ok daj namiary na priv to podam tel kurierowi faktura będzie na żonę ale chyba przyjdzie mailem biorę te które mają i są na deszcz klasa A Brigstony
Głośność mnie nie interesuje bo auto jak wiadomo do Lidla
No i te są od razu w komplecie

SmartSelect_20221209-075942_Brave_copy_1176x825.jpg

Last edited:

Bronek

Pionier e-mobilności
Serdeczne OFICJALNE DZIĘKI OBU KOLEGOM @ciastek I @rav za.(... .....) proszę wpisać , bo mi brakuje słów uznania. Nie zginiemy jako społeczeństwo to pewne. Szybko się wzruszam. 😘🧑‍🤝‍🧑

Jak ktoś wierzy w takie rankingi to proszę

Ale skoro jest tyle to znaczy że nie ma nic pewnego. W zimie się siedzi w domu i kwita

Last edited: