Masz Tm3, która ładuje się tyle samo co iX, więc jeśli przy Tesli nie narzekasz na prędkość ładowania, to przy BMW też nie widzę powodu.Gdyby iX szybciej się ładował...
Masz Tm3, która ładuje się tyle samo co iX, więc jeśli przy Tesli nie narzekasz na prędkość ładowania, to przy BMW też nie widzę powodu.Gdyby iX szybciej się ładował...
Mam Teslę która ma o połowę mniejszą baterię, więc 'procenty' idą do góry jednak w innym tempie. Jeśli chodzi o BMW nie mówię 'nie'. BMW iX to zdaje się, że jest mega auto, stąd moje zainteresowanie nim.Masz Tm3, która ładuje się tyle samo co iX, więc jeśli przy Tesli nie narzekasz na prędkość ładowania, to przy BMW też nie widzę powodu.
Tak, mniejsza bateria, ale mimo tego czas ładowania w zakresie 10-80% jest ten sam co w iX.Mam Teslę która ma o połowę mniejszą baterię, więc 'procenty' idą do góry jednak w innym tempie.
Tak, mniejsza bateria, ale mimo tego czas ładowania w zakresie 10-80% jest ten sam
Nawet jeśli, to jest to moje drugie auto i ładuję je w 95 proc. w domu. Jeśli chodzi o auto nr 1 to mam większe wymagania, jednak prędkość ładowania choć ważna, to nie jest w tym wypadku dealbreakerem.