KrzysztofFly
Moderator
Tak, mam Teslę i jeszcze parę innych samochodów1 jak masz TESLĘ to mapy offline całego kraju są Ci nie potrzebne - no może poza Serbią, która jest wyjątkiem potwierdzającym regułę
Cieszę się, że to ogarniasz, jednak zapewniam Cię, że jest mnóstwo użytkowników (pewnie nawet na tym forum) którzy nawet nie wiedzą co to jest2. Serio potrzebujesz całe kraje offline ? - nie wiem ile i gdzie jeździsz ale mi się to nie zdarzyło od paru lat [bo zawsze mam eSIM poza UE]
No i to właśnie podkreśliłem jako ogromną zaletę TT, mam też go wbudowanego w Stelvio i naprawdę jazda z ich asystentem i wizualizacją w nieznanym terenie jest dużo łatwiejsza. Życzyłbym sobie aby inni w tym temacie ich naśladowali.3. tak tomtom jest ładny i ma fajne informowanie o pasach ruchu ale nic więcej ...
Nie wiem czy umierająca, zapewne nawet masz rację, ja sam na co dzień używam raczej Google Maps, chociaż zdarzało mi się, że z dziwnymi adresami, gdzieś tam na polach sobie nie poradziły (brakowało ich na mapie), a znalazłem je w Yanosikuto umierająca nawigacja osobowa i nic tego nie zmieni - ratuje ich tylko opcja camper , > 3,5 T itp
wg mnie nie warte zachodu tym bardziej dla TESLI
Nie oszukujmy się, ale jakimkolwiek płatnym nawigacjom ciężko jest konkurować z bezpłatną konkurencją, o której wspominałeś na początku.
Jednak musisz przyznać, że w tej sytuacji rok TT Go za darmo, to uczciwa cena
Jak zapewne także zauważyłeś, ja w żaden sposób nikogo nie zmuszałem do pobrania i zainstalowania tej aplikacji, a tylko podpowiedziałem, że jest taka możliwość, aby spróbować jej przez rok za darmo. Więc jeśli ktoś nie jest tym zainteresowany, to po prostu temat pominie.