Sensory mozna kupić w Wawie w serwisie. Właśnie kupiłem 4 black w dobrej cenie
L Lukasus Nowy na Forum 10 Oct 2022 #91 Sensory mozna kupić w Wawie w serwisie. Właśnie kupiłem 4 black w dobrej cenie
D domas7 Zadomawiam się 10 Oct 2022 #94 domas7 said: Pytanie o kolor czujników - nie sprecyzowałem tego w pierwszej wiadomości. Click to expand... Tak apropos, ja wciąż czekam po mojej odpowiedzi o kolor
domas7 said: Pytanie o kolor czujników - nie sprecyzowałem tego w pierwszej wiadomości. Click to expand... Tak apropos, ja wciąż czekam po mojej odpowiedzi o kolor
P Proxy84 Fachowiec 18 Oct 2022 #95 A czy ktoś stosował zamienniki i czy działaja? Na stronie sklepu tesli w wawie sa ale mam lekkie obawy o dostawę..
A czy ktoś stosował zamienniki i czy działaja? Na stronie sklepu tesli w wawie sa ale mam lekkie obawy o dostawę..
D domas7 Zadomawiam się 25 Oct 2022 #96 Miesiąc później: 1472 pln brutto kolor grafitowy w Tesli. Wczoraj wyklikałem w aplikacji, serwis-> inne -> uaktualnienia i akcesoria i pyk - dzisiaj maile, dzisiaj płatności, wow!
Miesiąc później: 1472 pln brutto kolor grafitowy w Tesli. Wczoraj wyklikałem w aplikacji, serwis-> inne -> uaktualnienia i akcesoria i pyk - dzisiaj maile, dzisiaj płatności, wow!