Pytanie o kolor czujników - nie sprecyzowałem tego w pierwszej wiadomości.I co Ci napisali, ( ja chyba z miesiąc temu pytałem o czujniki, i jak dotąd cisza ) ?
Pytanie o kolor czujników - nie sprecyzowałem tego w pierwszej wiadomości.I co Ci napisali, ( ja chyba z miesiąc temu pytałem o czujniki, i jak dotąd cisza ) ?
Przez mailbox - minus taki, że wystawili mi fakture na niemiecki vat 19%,.Jest opcja dostawy do Polski z Niemiec czy ogarniałeś przez znajomego/jakiś mailbox?
Jaki podawałem adres ? Tez mam mailbox i nie chcą procedowac zamówienia. Pojawia się monit o zmianę adresu: Wir empfehlen eine geänderte Lieferadresse, um eine umgehende und korrekte Lieferung zu gewährleisten. Wählen Sie die Adresse, die Sie verwenden möchten.Przez mailbox - minus taki, że wystawili mi fakture na niemiecki vat 19%,.
Tez tak zrobiłem 🤔. Nie wiem co ich boli.Wybrałem drugą opcję, z "własnym" adresem dostawy.
Towar wysyłają z Holandii, a przynajmniej tak miałem z wall connectorem i przejściówką.
A w miejscu imienia innazwiska wpisywałem to samo tj. Mailboxdecom GmbH?Wybrałem drugą opcję, z "własnym" adresem dostawy.
Towar wysyłają z Holandii, a przynajmniej tak miałem z wall connectorem i przejściówką.
Teraz zamówienie przeszło. ZobaczymyWybrałem drugą opcję, z "własnym" adresem dostawy.
W miejscu imienia wpisalem Mailboxde, w miejsce nazwiska swoje imię oraz nazwisko, a w dodatkowym polu adres swój numer w mailboxdeA w miejscu imienia innazwiska wpisywałem to samo tj. Mailboxdecom GmbH?