krzyss
Pionier e-mobilności
Placilem 1380.-A ile kosztują? Mi z serwisu nie raczyli odpisać na maila z pytaniem o dostępność i cenę.
Placilem 1380.-A ile kosztują? Mi z serwisu nie raczyli odpisać na maila z pytaniem o dostępność i cenę.
ja do nich pisałem tydzień temu w sprawie homelinka, odpowiedzi brak a zawsze mi odpisywali najpóźniej następnego dnia. pewnie osoba z dostępem do maila poszła na choroboweUdało się komuś kupić ostatnio czujniki OEM? Pisałem do serwisu dwa tygodnie temu i czekam cierpliwie z uwagi na czas wrześniowych wydań, no ale chyba już po, więc pewnie będę się znowu w przyszłym tygodniu dobijał, jak mi do tej pory nie odpiszą.
daj znać jak Ci odpiszą - sam zastanawiam się czy nie zamontowaćja do nich pisałem tydzień temu w sprawie homelinka, odpowiedzi brak a zawsze mi odpisywali najpóźniej następnego dnia. pewnie osoba z dostępem do maila poszła na chorobowe
jak w marcu zamawiałem końcówkę 32A do ładowarki mobilnej, pisałem na [email protected] - poszło sprawnie.Może głupie pytanie, ale na jakiego maila piszecie? Jak latem zamawiałem wall connector to pisałem na [email protected], bo taki mail się przewijał na forum, żeby na niego pisać. Ale też nie dostawałem odpowiedzi, więc zanim zacząłem dzwonić zerknąłem na stronę Tesli, a tam jest mail [email protected] - i tu już komunikacja poszła sprawnie![]()
na serwis, ale jak chciałem coś od nich kupic to rzeczywiście przekierowywali na warsaw_parts choć zgaduję że to kolega biurko obok i jak wie że przyjdzie mail to otworzy skrzynke a tak to nie zaglądaMoże głupie pytanie, ale na jakiego maila piszecie? Jak latem zamawiałem wall connector to pisałem na [email protected], bo taki mail się przewijał na forum, żeby na niego pisać. Ale też nie dostawałem odpowiedzi, więc zanim zacząłem dzwonić zerknąłem na stronę Tesli, a tam jest mail [email protected] - i tu już komunikacja poszła sprawnie![]()
Oo to też tam piszę.Jak zamawiałem wallboxa, to pisałam na parta, a odpowiedź dostałem od service. Teraz, tzn dwa tygodnie temu, napisałem na service o czujniki i właśnie 10 minut temu przyszła odpowiedź z maila service.