Tuning mechaniczny i optyczny Tm3

cooler

Pionier e-mobilności
Key Fob Gen. 2 dobrze się sprawdza. Otwieranie pasywne jest znacznie bardziej niezawodne, niż moim telefonem.
Heh - a ja myślałem że tylko ja mam problem że działa jak chce te odblokowywanie telefonem... Czasem pomoże wybudzenie ekranu, a czasem tylko wyłączenie i włączenie BT - ale tylko na chwilę...
Napisz więcej gdzie kupiłeś, jakie koszty i czy mieści się w małej kieszonce dżinsów.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Telefon mi dziala w 90% przypadkow…
Wydaje mi się, że sporo zależy od modelu telefonu, wersji systemu itp. Mój huawei jest bardzo chętny i pośpieszny, żeby oszczędzać energię, więc często musiałem obudzić telefon i chwilę poczekać, żeby się dostać do samochodu.
Napisz więcej gdzie kupiłeś, jakie koszty i czy mieści się w małej kieszonce dżinsów.

Kupiłem wysyłkowo w serwisie Tesli, kosztował 570 netto. W kieszeni się zmieści, ale jest śliski - nie nosiłbym go tak, chyba że z dodatkowym etui (którego nie mam):
1629836597569.png

krzyss

Pionier e-mobilności
Ja mam ifona, moze lepiej to przetestowali na amerykanskim produkcie. A nie mozna na androidzie jakos wylaczyc tego usypiania w telefonie ?

Bronek

Pionier e-mobilności
Nie mam problemu na dwóch Samsungach i trochę gorzej na Xiaomi, są czasem 1x na m/w 100 zawahania .
Pilot (z napisem Tesla, nie Model 3) faktycznie lekko przyśpiesza proces.
Oczywiście tryby oszczędzania, mogą to popaprać i spokojnie można je wyłączyć

Zauważyłam np że gdy często otwieramy różne drzwi, odchodzimy, to znów się zbliżamy (np myjnia i telefonem w kieszeni), to potrafi zgłupieć i przyblokować

nolaan

Zadomawiam się
U mnie dopiero na 25.7 sie gorzej otwiera, tak jakby mocniej sie usypial samochod. Czasem za drugim-trzecim szarpnieciem klamki, sporadycznie po otwarciu appki. Od swieta w ogole i chce karte.
Gdy samochod nie zdazy wejsc w gleboki sen to dziala zawsze bezblednie.

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
Dzisiaj Tesla wydała najnowszą wersję (4.0) swojej aplikacji mobilnej na razie dla iPhone. Podobno jest to największa aktualizacja jak do tej pory.
Z ważniejszych nowości, to wysyłanie poleceń do pojazdu natychmiast po otwarciu aplikacji oraz ulepszona obsługa kluczyka telefonicznego.
Wersja na Androida wkrótce.

Last edited:

tokwi

Pionier e-mobilności
Dzisiaj Tesla wydała najnowszą wersję (4.0) swojej aplikacji mobilnej na razie dla iPhone. Podobno jest to największa aktualizacja jak do tej pory.
Z ważniejszych nowości, to wysyłanie poleceń do pojazdu natychmiast po otwarciu aplikacji oraz ulepszona obsługa kluczyka telefonicznego.
Wersja na Androida wkrótce.
+ doszło sterowanie audio (ta funkcjonalność pojawia się na dashboardzie aplikacji po uruchomieniu "zapłonu")
+ zmieniła się możliwość zdalnego uruchamiania zapłonu - teraz nie trzeba podawać hasła

nadal nie działa wysyłanie lokalizacji w wersji iOS PL

Last edited: