Nie ma czegoś takiego jak "wersja PL" aplikacji. Wszystkie kraje dostają tę samą wersję. U mnie wysyłanie lokalizacji zawsze działało, chociaż nie ze wszystkich aplikacji (appka Tesli nie łapie wszystkich formatów).nadal nie działa wysyłanie lokalizacji w wersji iOS PL
Wcześniej też chciała, bo to nie "niby" usprawnia, tylko rzeczywiście usprawnia.I na iphonie chce na stale wlaczonej lokalizacji… niby usprawnia to otwieranie…
A z jakich aplikacji działa?Nie ma czegoś takiego jak "wersja PL" aplikacji. Wszystkie kraje dostają tę samą wersję. U mnie wysyłanie lokalizacji zawsze działało, chociaż nie ze wszystkich aplikacji (appka Tesli nie łapie wszystkich form).
No to juz dwa razy po aktualizacji musialem wyciagac telefon, mimo ze dalem wlasnie full sledzenieNie ma czegoś takiego jak "wersja PL" aplikacji. Wszystkie kraje dostają tę samą wersję. U mnie wysyłanie lokalizacji zawsze działało, chociaż nie ze wszystkich aplikacji (appka Tesli nie łapie wszystkich formatów).
Wcześniej też chciała, bo to nie "niby" usprawnia, tylko rzeczywiście usprawnia.
A z jakich aplikacji działa?
To, że dwa razy Ci nie zadziałało to nie znaczy, że w ogólności nie jest lepiej 🤷♂️No to juz dwa razy po aktualizacji musialem wyciagac telefon, mimo ze dalem wlasnie full sledzeniewiec nie dziala he he
udostępniam apce lokalizację na czas działania aplikacji, ale gps mam prawie zawsze wyłączony, co nie wydaje być jakąkolwiek przeszkodąJa korzystam głównie z Apple Maps i Google Maps i oba u mnie działają.
Nie działa za to What3Words.
To, że dwa razy Ci nie zadziałało to nie znaczy, że w ogólności nie jest lepiej 🤷♂️
U mnie żona miała znacznie częściej problemy z otwieraniem niż ja. Ona dzieli się lokalizacją tylko przy włączonej aplikacji, ja cały czas.