slaveq
Pionier e-mobilności
No i mamy wątek biednego niezdarnego fana technologii, który że Słupska do Warszawy się trzy razy ładował... Polecam (albo nie) poczytanie komentarzy, za onkologa nie zwracam:
A miała mieć?To Corsa chyba nie ma pompy ciepła,
Sprawdź ile prądu auto bierze wtedy.bo preheating nie uruchamia niczego nadzwyczaj głośnego. Słysze jak się uruchamia jakaś pompa i coś się przelewa,
Bo grzeje od razu RÓWNIEŻ grzałkami.Nie wrzucajcie wszystkich pomp do jednego wora. Tak stacjonarne jak i samochodowe pompy istnieją w różnych odmianach charakteryzujących się różnym poziomem hałasu. W leafie II jest zdecydownie mało uciążliwa,
Nie słyszysz w ogóle pracujących wiatraków, jak przy klimie?Według sprzedawcy tak... Według mnie nie
Ale ja nie pytałem co słyszysz z wnętrza kabiny.Słysze wiatraki, ale nawiew zakładam jest niezależnie od tego czy źródłem ciepła jest pompa czy grzałki.
Ktoś mógłby się wypowiedzieć? U Was jak się pompa ciepła w aucie odpali to nie daje pospać reszcie domowników?
Wiatraki się zakręciły jak dałem na 23 C, znalazłem jeszcze coś takiego:Ale ja nie pytałem co słyszysz z wnętrza kabiny.
Otwórz maskę, stań koło auta i wtedy zobacz.
Wiatraki gdzieś przy klimie powinny ruszyć po włączeniu PC ....
Bezgłośnie, czy wyraźnie były słyszalne?Wiatraki się zakręciły jak dałem na 23 C,