Myślę ze wypłaci. Tym bardziej ze to nowy rodzaj pojazdów. Zawsze można też tym ich postraszyć, że ogłoszę wszem i wobec, kraj w potrzebie czystej atmosfery , a Wy nie chcecie aby takie auta byly na dtogach.
U mnie jest kilka "problemow" ze sprzedażą
1.Brak merytorycznego uzasadnienia do zmiany samochodu.
2.Obecna T.. ma to darmowe Premium audio i relatywnie tanie FSD. Główny chyba powód?
3. Trafilem na wzglednie dobry chyba egzemplarz, a do tego ciagle liczę że znów powrócą te dziwne uprzywilejowane jego zachowania.
4. Niejasna sprawa z CyberTrakiem, bo gdyby się pojawił w europejskiej wersji, to dla mnie bylby to optymalny wybor. Oczywiście podyktowany, tylko ciekawością.
5. C Truck, raczej nie wypali, to wtedy S ale jej nie ma a na czekanie latami nie mam czasu i ochoty.
Jedyne co pozytywne przy wyborze, to moje fanbojstwo teslowe, wynikajqce z prostego dla mnie faktu, iż reszta towarzystwa robiącego EV, poki co, nie potrafila by mnie tak ucieszyć jak np Tesla pierdzeniem itd... .
Pamietam jak pisarze internetowi "oburzali" się na sportowe parametry rodzinnych aut i jak robią to teraz w odniesieniu do walki o FSD. To odwieczne "po co", gdy można np. furmanką jechać, . jest dla mnie stymulujące.