Ubezpieczenie TMY po roku

gim-kg

Pionier e-mobilności
Rozumiem, że to tylko polecenie, ale szczerze mówiąc dostałem (też w PZU) - bogaty pakiet z mnóstwem dodatków (szyby, najwyższe asistance, itp.) taniej - ~4700pln (byłoby jeszcze mniej, ale miałem drobną stłuczkę z AC w ostatnim roku w obecnym aucie spalinowym).
Dużo zależy tez od lokalizacji ubezpieczonego. Co to znaczy bogaty pakiet? Poszczególne opcje mogą zmienić cenę a w PZU nie ma ich zbyt dużo:
1) Auto non stop
2) Wykluczenie szkody z AC
3) Auto wartość 100%
4) Auto ochrona sumy ubezpieczenia
5) udział własny w szkodzie
6) franszyza integralna
7) limit na holowanie i parkingi.

Ubezpieczenie szyby też ma różne wartości.

ypl

Pionier e-mobilności
Rozumiem, że to tylko polecenie, ale szczerze mówiąc dostałem (też w PZU) - bogaty pakiet z mnóstwem dodatków (szyby, najwyższe asistance, itp.) taniej - ~4700pln (byłoby jeszcze mniej, ale miałem drobną stłuczkę z AC w ostatnim roku w obecnym aucie spalinowym).
Daj kontakt do agenta na priv, niewiarygodnie turbo oferta, bo z tego co się orientuję to za pakiet 2 procent wartości to jest dolny limit zajebistosci oferty, więc masz fajnego agenta.

Pepek

Posiadacz elektryka
Dużo zależy tez od lokalizacji ubezpieczonego. Co to znaczy bogaty pakiet? Poszczególne opcje mogą zmienić cenę a w PZU nie ma ich zbyt dużo:
1) Auto non stop
2) Wykluczenie szkody z AC
3) Auto wartość 100%
4) Auto ochrona sumy ubezpieczenia
5) udział własny w szkodzie
6) franszyza integralna
7) limit na holowanie i parkingi.

Ubezpieczenie szyby też ma różne wartości.
Praktycznie wszystko z tych wymienionych rzeczy jest, tylko suma w AC jest zmienna, a nie stała (leasing nie wymagał, a i tak mam zewn. GAP), udział własny w szkodzie to 0, holowanie to 1200 km na terenie całej EU a limit na holowanie i parkingi to 10% sumy ubezp., szyby chyba na 5k.