Vampire drain

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
U mnie schodzi 2% doba, ale mam zaznaczoną lokalizację Home i sentry jest wyłączony. Zakładam że jak masz dużo zdarzeń to tak będzie. Jak masz ruchliwy parking może próbuj parkować nieco w zacisznym miejscu, albo zmień parking na jakiś strzeżonym. (porada w sumie o dupe potłuc bo każdy może jak ma i tyle.) W ramach pocieszenia mam wszędzie sentry włączone jak parkuje poza domem.

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Moja TM3 w dobę zużywa 6% z włączonym sentry - jak u was?

Trochę często mi wyzwala sentry od migających świetlówek :(
Obawiam się wyłączyć strażnika, bo na tym parkingu zdarzały się szkody, gdzie nikt nic nie widział.
Czy nagranie sprawcy szkody pomaga w uzyskaniu odszkodowania?
Ktoś miał nieszczęście przerabiać taki temat?

danielm

Pionier e-mobilności
Moja TM3 w dobę zużywa 6% z włączonym sentry - jak u was?

Trochę często mi wyzwala sentry od migających świetlówek :(
Obawiam się wyłączyć strażnika, bo na tym parkingu zdarzały się szkody, gdzie nikt nic nie widział.
30-50 km dziennie schodzi przy włączonym sentry. bez względu na to czy coś się nagra czy nic, samo czuwanie tyle zjada

K

Konto_usunięte_2021-03-29

Gość
Z moich obserwacji wynika że włączone częstsze pobieranie i sprawdzanie aktualizacji (jest taka opcja advanced gdzieś zaszyta) to dodatkowy procent dziennie. Jest drugi temat o takim samym tytule z detalami ;)

danielm

Pionier e-mobilności
Z moich obserwacji wynika że włączone częstsze pobieranie i sprawdzanie aktualizacji (jest taka opcja advanced gdzieś zaszyta) to dodatkowy procent dziennie. Jest drugi temat o takim samym tytule z detalami ;)
mam włączone od zawsze, jak auto zaśnie to zaśnie. a ostatnią aktualizacje i tak musiałem popchnąć więc ta opcja chyba nic nie robi