dopiero jak zobaczę ślady po gwoździach.i Ci pokaze ze grzeje baterie to uwierzysz ?
Nie wiemKurde ale to jak on to zrobił, że ładował 40 kW DC przy 23C temp baterii i nie grzało?
Może typ Baterii. Chociaż Ty chyba masz LG...Nie wiem
Jedyne co mi do glowy przychodzi to napięcie na stacji 350V ?
Jak to nie dowodzi, wystarczy znaleźć jeden przypadek że nie grzeje żeby obalić tezę że grzeje zawsze I taki przypadek jest w drugiej czesci filmuO niczym to nie dowodzi. Mam stacje 50kW od GW i grzeje
Ja mam panasonica.Może typ Baterii. Chociaż Ty chyba masz LG...
Ja na Panasonic nie mam za bardzo okazji sprawdzić, bo nie ładowałem się na słabym DC już chyba z pół roku. Tylko SuC zaliczam na trasach.
Ja tam sie nie spotkalem jeszcze zeby nie grzal, mysle ze to co aktualizacje sie moze zmieniac wiec nasze gadanie to moze byc guzik warteJak to nie dowodzi, wystarczy znaleźć jeden przypadek że nie grzeje żeby obalić tezę że grzeje zawsze I taki przypadek jest w drugiej czesci filmu
Bateria ma 23 stopni, SOC 23%, ładowanie ponad 40kW i nie grzeje,
ale w pierwszej części filmu grzeje przy parametrach:
SOC 61% 13 stopni na baterii
Nie mam pojecia jaka tam logika siedzi, może taka że jak już zacznie grzac to grzeje do 50C. Nigdy nie ładowałem się na wolnym DC, ale z tego co widziałem to Tesla nie ładuje baterii wcale gdy jej temperatura jest ujemna i zawsze przy ładowaniu grzeje baterie przynajmniej do 10 stopni, w trakcie jazdy stara sie trzymać ponad 15 stopni
Nie pamiętałemJa mam panasonica.