Wiocha level... next

Darek1

Posiadacz elektryka
W jednym aucie (celowo nie podaję marki, bo to marka, gdzie właściciele lubią różne dodatki) mam zwykłe plamy świetlne, bez logo. Bardzo fajna rzecz. Pomaga w ciemnościach. Z logo bym sobie nie zakładał, obojętnie jakie. Moje zdanie światełko bez logo: cool. Z logo: not hot, zazwyczaj wiocha

Bronek

Pionier e-mobilności
U mnie "wieś tuning" to wewnątrz i oklejone kolpaki na zewnątrz. To się robi z różnych pobudek, ale ja to mam z nudów i dla samego robienia. Nieważne dlaczego ! Ważne, że cieszy ale jak każde działanie kompulsywne, trwa krótko... na szczęście :)

dzialanie trwa20220430_181724-COLLAGE_copy_512x512.jpg20200209_134007.jpg krótko. D

Last edited:

danielm

Pionier e-mobilności
W jednym aucie (celowo nie podaję marki, bo to marka, gdzie właściciele lubią różne dodatki) mam zwykłe plamy świetlne, bez logo. Bardzo fajna rzecz. Pomaga w ciemnościach. Z logo bym sobie nie zakładał, obojętnie jakie. Moje zdanie światełko bez logo: cool. Z logo: not hot, zazwyczaj wiocha
stare dzieje, teraz jeszcze doszło:

Attachments

• 20220314_170735.jpg
    20220314_170735.jpg
    345 KB · Liczba wyświetleń: 31

pluto

Pionier e-mobilności
Można także taką kierownicą zamontować :)

FB_IMG_1651237482841bb.jpg

Darek1

Posiadacz elektryka
Ważne żeby właściciel był zadowolony.
Jak mi się coś spodoba, to też lubię co nieco zmienić - poprawić. Aczkolwiek mam węża w kieszeni, który mnie często powstrzymuje

pmlody

Pionier e-mobilności

solik

Pionier e-mobilności
az sie dziwie ze najwiekszym "modem" nie jest przyciemnienie bocznych tylnych szyb.. to w ogole zmienia wizalnie ten samochod na plus ;)