Witam :)

Jajcek

Nowy na Forum
Z ciekawości - jaka wersja i wyposażenie? ;)
Wziąłem 85, loft, kolor szary, matowy. Pakiety driver, hak, kabel ładowania, felgi Regulus. Miałem wziąć 60tke bo bardziej podobają mi się czarne relingi i ta obramówka w okół szyb niż chrom no ale jednak chciałem większą baterie. Jeszcze będę się dopytywał czy nie mogą mi zrobić "downgrade" z tym chromem.

tlisek

Tomek
Mały update, Elroq czeka na rejestrację i po weekendzie będzie do odbioru ;)

Attachments

• b898c70d-e91d-4b81-9821-2bbc8555abed.jpeg
    b898c70d-e91d-4b81-9821-2bbc8555abed.jpeg
    2,9 MB · Liczba wyświetleń: 35

Lorak

Nowy na Forum
czy wynajem długoterminowy brałeś przez skodę czy z innej Firmy, Jestem na etapie wyboru auta jak i szukania finansowania na wynajem długookresowy. Celuje pomiędzy TM3 LG RWD a BMW ix1

tlisek

Tomek
czy wynajem długoterminowy brałeś przez skodę czy z innej Firmy, Jestem na etapie wyboru auta jak i szukania finansowania na wynajem długookresowy. Celuje pomiędzy TM3 LG RWD a BMW ix1
Bezpośrednio przez Skodę / VWFS. Auto na zamówienie (nie z placu) - całość od zamówienia trwała 2 miesiące (jutro odbieram)

nabrU

Moderator
Elroq w garażu, więc nie pozostaje już chyba nic innego jak tylko oficjalnie się przywitać jako użytkownik EV :)

Photos or it didn't happen ;)

tlisek

Tomek
Photos or it didn't happen ;)
Z tego wszystkiego nawet wczoraj nie zrobiłem ;) Wrzucę jak zrobię jakieś reprezentatywne. W międzyczasie skonfigurowałem sobie w Home Assistancie - zasięg raczej się musi skalibrować :D

Attachments

• Zrzut ekranu 2025-05-29 o 08.06.03.png
    Zrzut ekranu 2025-05-29 o 08.06.03.png
    457,9 KB · Liczba wyświetleń: 22