Wrażenia z jazdy w trasie

daniel

Señor Meme Officer
To w tunelach i wiaduktach to częsty przypadek chyba. Też zauważyłem, że pod mostami mam przyhamowania. Duży cień w poprzek drogi wygląda podejrzanie.
Czasem jakieś rusztowanie albo otwierająca się brama są pokazane jako ciężarówka.
W ostatniej trasie miałem lekki mindfuck, bo wycieraczki robiły mi pojedyncze machnięcia, ale były wyłączone. Na pewno wcześniej używałem autopilota i chyba w danym momencie jechałem na tempomacie, ale patrzyłem na status wycieraczek i mógłbym przysiąc, że były wyłączone. Nie wiem co to było. Oczywiście brak deszczu, ale dużo robaków.

cooler

Pionier e-mobilności
To w tunelach i wiaduktach to częsty przypadek chyba. Też zauważyłem, że pod mostami mam przyhamowania. Duży cień w poprzek drogi wygląda podejrzanie.
Czasem jakieś rusztowanie albo otwierająca się brama są pokazane jako ciężarówka.
W ostatniej trasie miałem lekki mindfuck, bo wycieraczki robiły mi pojedyncze machnięcia, ale były wyłączone. Na pewno wcześniej używałem autopilota i chyba w danym momencie jechałem na tempomacie, ale patrzyłem na status wycieraczek i mógłbym przysiąc, że były wyłączone. Nie wiem co to było. Oczywiście brak deszczu, ale dużo robaków.
Na tempomacie też wchodzą na auto, nawet gdy wyłączone

daniel

Señor Meme Officer
Na tempomacie też wchodzą na auto, nawet gdy wyłączone
Dzisiaj znowu to się stało. Jedno machnięcie. Nie byłem w tempomacie (ale kilka chwil wcześniej tak), a w ogóle nie używałem autopilota. Sprawdziłem wycieraczki i były na Wył.

krzyss

Pionier e-mobilności
Dzisiaj znowu to się stało. Jedno machnięcie. Nie byłem w tempomacie (ale kilka chwil wcześniej tak), a w ogóle nie używałem autopilota. Sprawdziłem wycieraczki i były na Wył.
Wlaczaja sie na auto po uzyciu tempomatu ?

daniel

Señor Meme Officer
Wlaczaja sie na auto po uzyciu tempomatu ?
Muszę to sprawdzić. Właśnie tak podejrzewam, że tylko pokazuje Wył., a tak naprawdę jest Auto. Coś jak to co opisują ci, którzy używają SEXY buttons. Niby coś zmieniają, ale wizualizacja się odświeża.

kristof46

Fachowiec
Może to nie do końca temat dotyczący wrażeń z jazdy choć z drugiej na nią wpływa. Otóż środkowy tylni zagłówek strasznie hałasuje kiedy jest rozłożony. Obstawiam ze to przez ogromne luzy jakie ma. Czy ktoś coś z tym robił? Można w ogóle jakoś to ogarnąć czy najlepiej fatygować się do Tesli?

kristof46

Fachowiec
Też miałem luźny przy odbiorze. Przy którymś serwisie mieli do niego zajrzeć, ale szczerze mówiąc nie sprawdzałem go, bo u mnie zawsze jest złożony i zapomniałem o tym.
Aha. W sumie niewiele nam to wnosi ;) problem w tym że ja go rozkładam ze względu na psy w bagażniku.