Greenway był dobrą siecią do czasu teraz nie ma możliwości zbiorczej faktury, więc jak ktoś ma firmę to raczej odpada i też byłem zmuszony się przerzucić z racji że dużo jeżdżę. Elocity ma zbiorczą fakturkę dla firm i nawet punktów ładowania sporo więcej na mapce.
Chwila. Mnie elocity wystawia fakturę po każdym ładowaniu. A mam konto na firmę.Greenway był dobrą siecią do czasu teraz nie ma możliwości zbiorczej faktury, więc jak ktoś ma firmę to raczej odpada i też byłem zmuszony się przerzucić z racji że dużo jeżdżę. Elocity ma zbiorczą fakturkę dla firm i nawet punktów ładowania sporo więcej na mapce.
Elocity ma zbiorczą fakturkę dla firm i nawet punktów ładowania sporo więcej na mapce.
Ja rozumiem że lepiej mieć jeden dokument ale żeby to był jakiś mega problem z kilkoma PDF-ami to nie rozumiem… i tak wysyłam elektronicznie do biuraGreenway był dobrą siecią do czasu teraz nie ma możliwości zbiorczej faktury, więc jak ktoś ma firmę to raczej odpada i też byłem zmuszony się przerzucić z racji że dużo jeżdżę. Elocity ma zbiorczą fakturkę dla firm i nawet punktów ładowania sporo więcej na mapce.
Elocity nie ma zbiorczej faktury. Jakiś czas temu też przeszli na pojedyńcze.Greenway był dobrą siecią do czasu teraz nie ma możliwości zbiorczej faktury, więc jak ktoś ma firmę to raczej odpada i też byłem zmuszony się przerzucić z racji że dużo jeżdżę. Elocity ma zbiorczą fakturkę dla firm i nawet punktów ładowania sporo więcej na mapce.
Może być kosztowne jak księgowa ponad limit dokumentów nalicza Ci 5 zł za dokumentJa rozumiem że lepiej mieć jeden dokument ale żeby to był jakiś mega problem z kilkoma PDF-ami to nie rozumiem… i tak wysyłam elektronicznie do biura
W takim razie już rozumiem. Nie mam limitu dokumentów więc mnie to nie boli.Może być kosztowne jak księgowa ponad limit dokumentów nalicza Ci 5 zł za dokument![]()
KSEF + automatyczna klasyfikacja kosztów to będzie argument za renegocjacją cennikaMoże być kosztowne jak księgowa ponad limit dokumentów nalicza Ci 5 zł za dokument![]()