Wrześniowa promocja GreenWay

UTK2011

Nowy na Forum
Greenway był dobrą siecią do czasu teraz nie ma możliwości zbiorczej faktury, więc jak ktoś ma firmę to raczej odpada i też byłem zmuszony się przerzucić z racji że dużo jeżdżę. Elocity ma zbiorczą fakturkę dla firm i nawet punktów ładowania sporo więcej na mapce.

chris89

Posiadacz elektryka
Greenway był dobrą siecią do czasu teraz nie ma możliwości zbiorczej faktury, więc jak ktoś ma firmę to raczej odpada i też byłem zmuszony się przerzucić z racji że dużo jeżdżę. Elocity ma zbiorczą fakturkę dla firm i nawet punktów ładowania sporo więcej na mapce.

Dzwoniłem ostatnio na infolinię i ponoć do końca stycznia mają wprowadzić zbiorczą.

vwir

Pionier e-mobilności
Chwila. Mnie elocity wystawia fakturę po każdym ładowaniu. A mam konto na firmę.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Ja rozumiem że lepiej mieć jeden dokument ale żeby to był jakiś mega problem z kilkoma PDF-ami to nie rozumiem… i tak wysyłam elektronicznie do biura

spietrza

Zadomawiam się
Elocity nie ma zbiorczej faktury. Jakiś czas temu też przeszli na pojedyńcze.
Najgorsze że jeśli w ciągu dnia ładujesz się 3 razy to Elocity wystawi Ci 3 faktury a Greenway 1x ( zbiorczo ładowania z dnia ).

adamusek

Posiadacz elektryka
Polenergia też pojedyncze faktury, jak mnie to wkurza, dobrze że rzadko ładuje poza domem.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Może być kosztowne jak księgowa ponad limit dokumentów nalicza Ci 5 zł za dokument :(
W takim razie już rozumiem. Nie mam limitu dokumentów więc mnie to nie boli.

tokwi

Pionier e-mobilności
Może być kosztowne jak księgowa ponad limit dokumentów nalicza Ci 5 zł za dokument :(
KSEF + automatyczna klasyfikacja kosztów to będzie argument za renegocjacją cennika

Btw, mam ogromny żal do obecnie rządzących za spowolnienie o 1,5 roku (wygamowanie) tej reformy