Wrześniowa promocja GreenWay

STMS

Pionier e-mobilności
jedno co mnie interesuje bo lokalizacja to MOP Olsze ale 50 kWh po 1,8 zł za kWh nawet w promocji mnie nie przekonuje ...

.Kropek.

Zadomawiam się
jedno co mnie interesuje bo lokalizacja to MOP Olsze ale 50 kWh po 1,8 zł za kWh nawet w promocji mnie nie przekonuje ...
Jakby było mi po drodze i chciałbym zjeść kurczaka to moje 60kwh to idealnie się nadaje na te wolne 50kw przez 45-60 minut jedzenia. Te 350kw obok są zbyt szybkie.
Efektywnie wraca stary cennik (2 stawki dla DC) dla wolnych kw i wolnych stanowisk.
Czy tak lepiej niż stała promocyjna cena? Trudno ocenić. Mniej przejrzyście. Zmusza do bycia na bieżąco. A nie jestem i nigdy nie byłem na bieżąco z potomkami na Orlenie, Shell itp

krzyss

Pionier e-mobilności
Oczywiwcie pojechalem na mop lutek w piatek kolo 18… juz sie ktos ladowal…

Na powrocie w poniedzialek dojechalem na GW w Malinowym Bzyku… ktos sie ladowal a ja mialem 4%. Mysle trudno skoro jest 140kW… i co ? I jeden kabel uszkodzony i wylaczony.
Musialem zawracac do Biedrony w Plonsku… ten GW mnie wpieniac zaczyna…

danielm

Pionier e-mobilności
Do kiedy?
według informacji z ubiegłego piątku: "Nasze tajne źródła mówią, że promocja – Elektryzująco niskie ceny w wybranych lokalizacjach GreenWay przypadła Wam do gustu. Trochę poprzestawialiśmy nasz regulamin i tym sposobem oficjalnie możemy potwierdzić, że promocja zostaje przedłużona o kolejny miesiąc (grudzień)."