Wrześniowa promocja GreenWay

STMS

Pionier e-mobilności
Jednak towarzystwo tańczy, jak greenway gra
Regularnie ślęczy, ogłosili czy nie ogłosili. Bystry marketingowiec w Greenwayu, zna się na ludziach, cel osiągnięty

trochę masz rację a trochę nie

z racji, że np. Ja jestem zainteresowany co się dzieje w temacie cen ładowania to czytam i śledzę różne promocje itd ale np. mój kolega olewa to i płaci to co chce miejsce w którym zatrzymał się naładować - nie ma żadnych abonamentów itd

uznał, że i tak 95 % ładowania ma za darmo to nawet jak zapłaci 3,89 nic mu się nie stanie

Slavekk_

Posiadacz elektryka
Jednak towarzystwo tańczy, jak greenway gra
Regularnie ślęczy, ogłosili czy nie ogłosili. Bystry marketingowiec w Greenwayu, zna się na ludziach, cel osiągnięty
Misiek, nie teoretyzuj.
Mailem przysyłają.
Nic nie trzeba śledzić.🤪

luki

Pionier e-mobilności
Z tego Lipiany to zaledwie 43kW, 2 lokalizacje po 50kW, 2 x 100kW i jedna 150kW. Zaszaleli 🤣
Zobaczymy co będzie dalej, ale podejrzewam, że do takich promocji wybrali lokalizacje najmniej obłożone (lub w cale... z różnych względów). Patrząc na wspomniane wcześniej Bistro Osmolice - jak ktoś jedzie S17 to prędzej zjedzie na Restauracje Olivia (2x150) niż na to Bistro (2x200+2x150). BTW, w aplikacji dalej jest 2,4PLN/kWh

vwir

Pionier e-mobilności
Zobaczymy co będzie dalej, ale podejrzewam, że do takich promocji wybrali lokalizacje najmniej obłożone (lub w cale... z różnych względów). Patrząc na wspomniane wcześniej Bistro Osmolice - jak ktoś jedzie S17 to prędzej zjedzie na Restauracje Olivia (2x150) niż na to Bistro (2x200+2x150). BTW, w aplikacji dalej jest 2,4PLN/kWh
Z kolei do Lipian nie pojedzie dokładnie nikt, bo 8km wcześniej jest KFC Osła z ładowarką 140kW. Tylko takie obniżenia ceny mogą utrzymac ładowarkę 43kW na MOPie przy życiu. Właśnie sprawdziłem statystyki: w ciągu ostatnich 7 dni w Lipianach CCS był w użyciu dokładnie trzy razy. Chademo jeden raz. Dla porównania na KFC Osła w ciągu jednego dnia było 7 ładowań na jednym CCS (a są tam dwa CCS-y).