Dla przykladu w Holandii Disney jest ale w Tesli Disneya nie ma. A kupilem i jezdze Tesla w Holandi.Nie ma go w Europie czy nie ma go w Polsce? Bo Tidal w Polsce jak najbardziej jest więc zakładam, że raczej dadzą nam dostęp.
Dla przykladu w Holandii Disney jest ale w Tesli Disneya nie ma. A kupilem i jezdze Tesla w Holandi.Nie ma go w Europie czy nie ma go w Polsce? Bo Tidal w Polsce jak najbardziej jest więc zakładam, że raczej dadzą nam dostęp.
Trzeba podpiąć pod jeden z przednich portów USB, tylne tylko ładują.To mnie zdziwiłeś... Myślałem że tylko prze BT da się z telefonu puszczać... Gdzie podłączasz ten USB z muzyką? Jaka to opcja w menu?
Tak ja miałem to od czasu jak się nazywało jeszcze WIMP, potem Play dawał na dwa lata za darmo a teraz normalnie za to płacę. Próbowałem Spotify ale nie przemawia do mnie sposób w jaki organizowane są tam np. ulubione piosenki. No i jakość dźwięku jest na dobrym sprzęcie audio słyszalna (może nie jakoś strasznie ale nawet ja z moim drewnianym uchem słyszę).Z tego co przypadkowo zobaczyłem bo szukam taniego byle jakiego internetu mobilnego dla odkurzacza mojej mamy
To daje to PLUS z niektórymi taryfami, https://www.plus.pl/tidal
Lyca mobile ma 100MB miesięcznie za 2 złszukam taniego byle jakiego internetu mobilnego dla odkurzacza mojej mamy![]()
Na razie to w grę wchodzi słuchanie przez bluetooth z telefonu. Jeśli to wejdzie to będzie można słuchać przez Premium Connectivity/Hot Spot Wifi. Zgodnie z tym co napisali to słuchanie utworów w jakości Master tylko po uprzednim ściągnięciu przez wifi, pewnie żeby nie obciążać premium connectivity. Ale to wszystko JEŚLI najnowsza aktualizacja będzie dla nas przychylna i Polska też Tidala dostanie.Panowie nie mam jeszcze Tesli. Czekam na odbiór. Mam za to Tidala w domu. Czy żeby go słuchać w aucie wystarczy Premium Connectivity czy też ta usługa pracuje tylko po wifi czyli w grę wchodzi udostępnienie internetu z telefonu ?