Wsparcie dla TIDAL - nareszcie

To mnie zdziwiłeś... Myślałem że tylko prze BT da się z telefonu puszczać... Gdzie podłączasz ten USB z muzyką? Jaka to opcja w menu?
Trzeba podpiąć pod jeden z przednich portów USB, tylne tylko ładują.

Gdzie znaleźć w interfejsie tłumaczą w 0:58:
(u nich się nie pojawił akurat :) ale w dobrym miejscu szukali).

slaveq

Pionier e-mobilności
Szukałem wiadomości o tym tidalu w jakich krajach i jedyne info to:

1636307223280.png

Miejmy nadzieję, że nasza prowincja zaliczy się do certain...

Bronek

Pionier e-mobilności
Z tego co przypadkowo zobaczyłem bo szukam taniego byle jakiego internetu mobilnego dla odkurzacza mojej mamy :)
To daje to PLUS z niektórymi taryfami, https://www.plus.pl/tidal

slaveq

Pionier e-mobilności
Z tego co przypadkowo zobaczyłem bo szukam taniego byle jakiego internetu mobilnego dla odkurzacza mojej mamy :)
To daje to PLUS z niektórymi taryfami, https://www.plus.pl/tidal
Tak ja miałem to od czasu jak się nazywało jeszcze WIMP, potem Play dawał na dwa lata za darmo a teraz normalnie za to płacę. Próbowałem Spotify ale nie przemawia do mnie sposób w jaki organizowane są tam np. ulubione piosenki. No i jakość dźwięku jest na dobrym sprzęcie audio słyszalna (może nie jakoś strasznie ale nawet ja z moim drewnianym uchem słyszę).

Michal

Moderator
szukam taniego byle jakiego internetu mobilnego dla odkurzacza mojej mamy :)
Lyca mobile ma 100MB miesięcznie za 2 zł ;)

Bronek

Pionier e-mobilności
Chce postawić sieć na starym 3g/4G mobilnym Routerze. Miałem w Virgin do alarmu w kamperze ale żona mi zabrała do teleporad jako drugi SIM i się przyzwyczaiła.
Ma być czasem do kamerki i już tu przytoczonego odkurzacza. Sam mam ProScenica m7 pro i po Roombie uważam, że jest nawet w obsłudze lepszy a w sprzątaniu porównywalny a tańszy 3-4 razy. najwyżej obleci 2x z bazą to jeszcze lepiej.

Michal

Moderator
Do kamerki to będzie pewnie trochę mało, ja na to patrzyłem bardziej pod kątem IoT. Popatrz sobie tam na oferty internetu, bo mają naprawdę tanie. Np. 1GB/30 dni za 5 zł powinno już wystarczyć.

Robmal

Posiadacz elektryka
Panowie nie mam jeszcze Tesli. Czekam na odbiór. Mam za to Tidala w domu. Czy żeby go słuchać w aucie wystarczy Premium Connectivity czy też ta usługa pracuje tylko po wifi czyli w grę wchodzi udostępnienie internetu z telefonu ?

slaveq

Pionier e-mobilności
Panowie nie mam jeszcze Tesli. Czekam na odbiór. Mam za to Tidala w domu. Czy żeby go słuchać w aucie wystarczy Premium Connectivity czy też ta usługa pracuje tylko po wifi czyli w grę wchodzi udostępnienie internetu z telefonu ?
Na razie to w grę wchodzi słuchanie przez bluetooth z telefonu. Jeśli to wejdzie to będzie można słuchać przez Premium Connectivity/Hot Spot Wifi. Zgodnie z tym co napisali to słuchanie utworów w jakości Master tylko po uprzednim ściągnięciu przez wifi, pewnie żeby nie obciążać premium connectivity. Ale to wszystko JEŚLI najnowsza aktualizacja będzie dla nas przychylna i Polska też Tidala dostanie.