Czyli jak dla mnie wszystko masz ok z bateria.A wiec tak. Byłem na SuC w Wernberg-köblitz i przy 9% prędkość ładowania elegancka Ok 240kW natomiast Przy 45% już 115kW.
Przy 60% ogarnąłem na plug share darmowe ccs w lidlu 20km dalej wiec postanowiłem sprawdzić. I faktycznie jest. Trochę dłużej ale za darmo😉 adres to:
Zur Centralwerkstätte 22, 92637 Weiden in der Oberpfalz, Germany
Oceńcie sami czy chcecie płacić i mieć szybciej czy za darmo a trochę dluzej. Na SuC za Ok 60% zapłaciłem 22€
Aj trzeba było wrzucić do Pluga, oni spokojnie takie zgłoszenia przyjmują a może się komuś kiedyś przydaNatomiast w mieście pfullendorf jest ładowarka która nie była oznaczona na plugshare. Jest na parkingu miejskim dwupoziomowym.
Za darmo ac 22kW
Oto adres:
Uttengasse 7, 88630 Pfullendorf, Niemcy
👍🏼
A teraz Czechy i Karlovy Vary😉
Wrzuciłem sam. Już jest. SprawdźAj trzeba było wrzucić do Pluga, oni spokojnie takie zgłoszenia przyjmują a może się komuś kiedyś przyda
Po co oni przeniesli te komunikaty.. ja nie rozumiem ich dzialania. Spora czesc tych zmian jest kompletnie od czapy.Byłem przy okazji w serwisie tesli. Powiedzieli mi, że lampy jak najbardziej do wymiany, bo parują choć to i tak będzie się pojawiać nawet w nowych.
Przez drogę z serwisem (ok1km) jest lidl i darmowa ładowarka ccs 50kW i dobre żarełko niedaleko - u Fleka. Wszystkim polecam😉
Mnie tam pasuje, na każdy UI jest narzekanie na początku potem się ludzie przyzwyczają i jak wchodzi nowa zmiana to znów jest że olaboga nazmieniali. Słyszałem np. narzekanie że się teraz nie są łatwo włączyć rejestratora a wg mnie jest dużo lepiej bo może dwa kliknięcia ale guzik do rejestratora ma jakąś normalną wielkość.Po co oni przeniesli te komunikaty.. ja nie rozumiem ich dzialania. Spora czesc tych zmian jest kompletnie od czapy.