Witajcie ponownie. Spróbuje trochę ponagrywać. Może coś z tego wyjdzie a może nie. Dzisiaj dwa szybkie linki i przedstawienie się, natomiast niedługo film z mojego podłączenia Tesla Wall Connector. Może komuś się przyda.
Pozdrawiam. Daniel
Oficjalnie - nazywam się Daniel, mój mały skarb to Omar, i chyba on będzie osobą wiodącą😉. Oraz mój tara Antek. Robimy męski wyjazd po nowy samochód. Postanowiłem wrzucic coś na YouTube może kogoś zaciekawi jak w praktyce ja użytkuję Teslę👍🏼
Super że macie taką zabawę z tym odbiorem! Naprawdę bardzo fajnie widzieć pasje elektromobilność już od najmłodszych (i najstarszych) lat
Domyślam się, że już po odbiorze - napisz koniecznie jak przebiegł i jak Wam się podobał powrót!
Siedzą cicho, pewnie wracają pociągiem Jak zobaczyli jak wygląda QC przed odbiorem i spisali wszystkie problemy to stwierdzili że nie ma sensu jeszcze raz jechać i od razu zostawią
Ja gdyby nie leasing to pewnie bym tak zrobił.
Ale super!
Wciągniesz tym praktycznie wszystko co spotkasz na drodze - AMG, M3, nie ma znaczenia, a to nawet nie jest wersja Performance
Jak nie pozbędziesz się spalinówek teraz, to za kilka miesięcy skapniesz się, że nie chce Ci się wsiadać do innego auta i nie jeździłeś nimi odkąd masz TM3.